29 / 04 / 2024

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup İstanbul'da yeni projeler yapacak!

AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.



AKS Grup Cityscape 2016 Fuarı'nda vizyon projesi Focus İstanbul ile ön plana çıkıyor. AKS Grup İstanbul pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni projelere hazırlanıyor.


Yüzde 11'lik indirimi devam eden Focus İstanbul'da ortalama metrekare birim fiyatları 4 bin 500 - 5 bin 500 lira arasında değişiyor. 


Projelerinde öz kaynak kullanan AKS Grup'un Trabzon ve İstanbul'da konut projeleri yer alıyor. İstanbul dışında 19 projesi bulunan AKS Grup İstanbul içinde 4-5 proje için hazırlanıyor. 


İstanbul'da satışı devam eden projeleri: Focus İstanbul, AKS City.

Trabzon'da satışı devam eden projeleri: Aqua Marin, Platinium, Haliç Park, Haliç Life, Altınkent, Yeşilce, Arsin 7. 

Trabzon'da satışı tamamlanan projeleri: 1001 Pırlanta ve Gulf Residence.


Cityscape 2016 Fuarı'nda yerini alan AKS Grup Trabzon Satış Müdürü Gökhan Karakaş: ''Müşteri yönlendirmesine göre projelerimizi tanıtıyoruz. Daha geniş kitlelere ulaşmak için İstanbul'da yeni pazar arayışındayız. 4-5 yer ile görüşmelerimiz devam ediyor, finansal ve vizyon açısından bu çok önemli'' dedi.


Fuarda İstanbul'da satışlarına devam edilen Focus İstanbul'u ön plana çıkaran AKS Grup Trabzon'da da konut projelerine devam ediyor. 


Focus İstanbul projesi hakkında:

Focus İstanbul projesi 272 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen projede 1+1 ile 3+1 şeklinde konutlar tasarlandı. 


2018 yılının Şubat ayında teslimlerin gerçekleşmesi planlanan projede metrekare birim fiyatları ortalama 4 bin 500 - 5 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor. 


Projede öz kaynak kullandıklarını belirten İstanbul Satış Müdürü Banu Okumuş konut alıcılarının istedikleri materyallerin kullanıldığını da vurguluyor. 


AKS City hakkında:

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede metrekare birim fiyatları 3 bin 500 TL'den başlıyor. 


Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 dubleks arasında dizayn edildiği proje 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Projede toplamda 144 daire bulunuyor.


AKS Grup İstanbul da yeni projeler yapacak!


Adres : Adnan Kahveci Mah. Erdem Sok. Beykent, Beylikdüzü / İstanbul


Tel : 444 98 61

Web : http://www.aksgrupinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


Geri Dön