28 / 04 / 2024

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sibel Keskin ve Kerim Büyük ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sibel Keskin ve Kerim Büyük ortaklığında kuruldu.

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gib turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel Kişi ve işletmelerin ,çocukların yemekli toplantılarının doğum günü ve özel günlerin organizasyonunu yapmak.Çocuk oyun parkları, Animasyonlar tesis etmek işletmek organize etmek.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanlarıdevir almak. Turizme, eğlence ve eğitime yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,binalar, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak,işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın satmak, kiralamak, kiraya vermek.Bunlarla ilgili masa sandalye ve diğer gerekli ekipmanları kiralamak kiraya vermek ,almak.satmak.Bu işlerle ilgili piyasa araştırmaları yapmak.İnteraktif sitelerde faaliyet göstermek. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü çocuk eğlence si parti doğum günleri düzenlemek ve bu faaliyetin tanıtımı amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak. çocuk eğlencesi konusuyla ilgili olmak kaydıyla kongre, seminer, sempozyum vebenzeri faaliyetlerde bulunmaktır...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Geri Dön