13 / 05 / 2024

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sibel Keskin ve Kerim Büyük ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Wanderlust Emlak Reklam Organizasyon Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Danıel Chamoun ve Maria Al Ajoury ortaklığında kuruldu.

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Data Organizasyon Emlak Ve Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Davut Tekdemir ve Tayfun Kahraman ortaklığında kuruldu.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferre Tur Turizm Organizasyon Danışmanlık Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthae'de Franco Ferre tarafından kuruldu.

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de Ümit İşlek tarafından kuruldu.

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Bayram Daş ve Mehmet Cengiz ortaklığında kuruldu.

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kartalz Organizasyon Danışmanlık İnşaat Ve Emlak Turizm Limited Şirketi Şişli'de Babak Ghaznavi ve Khashayar Ghaznavı ortaklığında kuruldu.

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda verilen o ilan gündem oldu

Hükümetin yabancıya konut satanlara 600 bin lira reklam organizasyon ve ilan verenlere de 1 milyon 200 bin liraya kadar destek vereceğini açıklaması dikkat çekmişti. Söz konusu teşvik haberi sonrası emlakçılar hemen harekete geçti.

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamdin Yapı Emlak Organizasyon Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Shamdın tarafından kuruldu.

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Alaattin Küçükduman tarafından açıldı. 

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sibel Keskin ve Kerim Büyük ortaklığında kuruldu.

AKS Organizasyon Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gib turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel Kişi ve işletmelerin ,çocukların yemekli toplantılarının doğum günü ve özel...