02 / 05 / 2024

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda verilen o ilan gündem oldu

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı'nda verilen o ilan gündem oldu

Hükümetin yabancıya konut satanlara 600 bin lira reklam organizasyon ve ilan verenlere de 1 milyon 200 bin liraya kadar destek vereceğini açıklaması dikkat çekmişti. Söz konusu teşvik haberi sonrası emlakçılar hemen harekete geçti.



Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satış hizmetlerine destek vereceğini açıklamasının ardından İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda verilen bir ilan sosyal medyada gündem oldu. Bakanlık, yabancıya konut satışı yapan firmalara reklam ve tanıtım giderleri için 1 milyon 800 lira fon sağlanacağını duyurmuştu. Yabancı uyruklu vatandaşlara 250 bin dolara denk gelen Türk lirası karşılığı konut satın almaları durumunda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık hakkı veriliyordu bu rakam daha sonra 400 bin dolara çıkarılmıştı.

İLANDA TÜRK PASAPORTU DETAYI

Arapça ve İngilizce verilen satılık emlak ve vatandaşlık reklamında Türk pasaportunun da yer alması dikkat çekti.

İşte o ilan:

Devlet destekli emlak pazarlaması başladı! Sabiha Gökçen Havalimanı nda verilen o ilan gündem oldu

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön