27 / 04 / 2024

AKS Yapı Emporia İstanbul'da 356 bin liradan başlayan fiyatlarla!

AKS Yapı Emporia İstanbul'da 356 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ümraniye’de 12 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Emporia İstanbul projesinde yüzde 1 KDV fırsatı sunuluyor. Projede daireler 356 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.



AKS Yapı tarafından hayata geçirilen Emporia İstanbul, ev ve ofis yaşantısını birleştiriyor. Residence ve home ofis olarak kurgulanan proje, iş merkezlerine ve ana ulaşım yollarına yakın konumda yer alıyor. Emporia İstanbul projesi Ümraniye’de 12 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. 4 bloktan oluşan projede 536 konut yer alıyor. Projede 1+1’ler 60 ila 76 metrekare, 2+1’ler 93 ila 101 metrekare olarak tasarlandı. Yüzde 1 KDV avantajı sunulan projede, 356 bin liradan başlayan lansman fiyatları devam ediyor. 


www.emporiaistanbul.com/


Milliyet




Bu haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



AKS Yapı tarafından İstanbul Finans Merkezi'ne yakın bir konumda inşa edilen Emporia istanbul, 4 bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda 7 kat bulunuyor. Projede, toplam 536 homeofis, 1+1 ve 2+1 tiplerinde birbirinden farklı 4 daire seçeneğiyle sunuluyor. Emporia istanbul'da daireler yüzde 1 KDV avantajı, 356 bin liradan başlayan lansman fiyatları ve özel ödeme koşullarıyla satışta bulunuyor. Home office konseptinde inşa edilen Emporia istanbul, bu özelliği ile bölgede alternatifsiz durumda bulunuyor. 



Vatan



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul'un yeni finans merkezinin yanı başında hayata geçen Emporia İstanbul projesi, şimdi iş ile ev arasında zamanla yaşanan yarışa son veriyor. Projenin tamamı rezidans ve ev-ofis olarak kurgulandı. Emporia İstanbul, tamamı güneş gören, ikisi yatay, ikisi ise dikey konseptteki dört bloktan oluşuyor. Dikey bloklarda 17, yatay bloklarda ise yedi kat bulunuyor. 


Para


Geri Dön