29 / 04 / 2024

Aksa Jeneratör Dubai'de elektrik fuarına katıldı!

Aksa Jeneratör Dubai'de elektrik fuarına katıldı!

Ortadoğu’nun en büyük elektrik fuarı Middle East Electricity 40. kez Dubai’de ziyaretçilere kapılarını açtı. 2-4 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Aksa Jeneratör yoğun ilgiyle karşılandı.



Bu yıl 40. kez düzenlenen elektrik ve aydınlatma fuarı Middle East Electricity, Dubai Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. 2-4 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuarda 22 ülkeden elektrik, elektronik ve aydınlatma sektörünün öncü isimleri yerini aldı. Binlerce profesyonelin olduğu bu fuarda jeneratör pazarının lider markası Aksa Jeneratör de katılım sağladı.


Global enerji sektörünün öncü isimlerini bir araya getiren Middle East Electricity Fuarı ile ilgili Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker “ Sektördeki yenilik ve gelişmeleri yakından takip etme fırsatı tanıyan fuarlar yurtdışı pazarlarını da görme imkanı sağlıyor. Türkiye’de jeneratör sektörünün öncü isimlerinden biri olarak fuarda ürünlerimizi ve kalite anlayışımızı katılımcılara anlatma fırsatı yakaladık. Fuarlar, ürünlerimizi yurt içi ve yurt dışından her kesime ulaştırmanın yanı sıra marka değerine de katkı sağlıyor. Genel olarak mevcut pazar şartlarını öğrenme ve fırsatları değerlendirme açısından da bizim için önem taşıyor.” dedi.


Geri Dön