29 / 04 / 2024

Aksaray tanıtım günleri başladı!

Aksaray tanıtım günleri başladı!

Geçtiğimiz yıl başkent Ankara'da tanıtımı yapılan Aksaray tanıtım günlerinin ikincisi İstanbul Feshane 'de gerçekleşiyor. Bugün açılışı yapılan “İstanbul Kökleriyle Buluşuyor” fuarında Aksaray Eskil 'de tanıtılacak.




Geçtiğimiz yıl başkent Ankara'da tanıtımı yapılan Aksaray tanıtım günlerinin ikincisi İstanbul Feshane 'de gerçekleşiyor. Bugün açılışı yapılan “İstanbul Kökleriyle Buluşuyor”  fuarında Aksaray Eskil'de tanıtılacak.


Dört aydır Eskil Kaymakamlığı, Eskil Belediyesi , Eşmekaya Belediyesi ve Şoförler Odasının ortaklaşa yürüttüğü çalışma, bugün görücüsüyle buluşuyor. İlçemizin tarım, hayvancılık, yoğurt ve turizminin anlatılacağı stantta, el emeğiyle yaptığı minyatür camilerle dikkat çeken Zeki Satıcı'nında eserleri yer alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan ile kaymakamı Mustafa İlhan, İlçemizi en iyi şekilde tanıtmak için yaptığımız çalışma nihayet son buldu. İnşallah ilçemizi en iyi bir şekilde tanıtırız. Bu tür çalışmalar ilçelere ciddi bir kazanım sağlamaktadır. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Başkan Alçay yaptığı açıklamadaysa,” Geçtiğimiz yıl Ankara'da bu yılda ilçemizi İstanbul'da tanıtacağız. Biz çalışmalarımızı tamamladık. Arkadaşlarımızın hepsine yaptıkları emekten dolayı teşekkür ederim. İnşallah ilçemiz için kazançlı olur” dedi.


Aksaray Posta


Geri Dön