28 / 04 / 2024

The Tower Londra'nın tanıtım günleri 5 Haziran'da başlıyor!

The Tower Londra'nın tanıtım günleri 5 Haziran'da başlıyor!

Firma: Turkey Sothebys International Realty

Proje: The Tower

Londra'nın en yüksek ve seçkin projesi The Tower, suite ve daireleri Türk yatırımcılara sunuluyor. Projenin tanıtım günleri 5, 6, 7 Haziran'da yapılacak



Avrupa gayrimenkul sektörünün en önemli markalarından biri olan St. George PLC tarafından hayata geçirilen Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi The Tower, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluşuyor.


The Tower projesinin tanıtım günleri 5, 6, 7 Haziran 2012 tarihinde Turkey Sotheby's International Realty Nişantaşı ofisinde yapılacak. 


Tanıtım ofisi adresi: Turkey Sotheby’s International Realty Nişantaşı Ofisi / Valikonağı Cad. No: 18/1 Nişantaşı


The Tower Londra hakkında ilk bilgiler;


One St George Wharf Kulesinde Platinum Koleksiyonu, simge haline gelmiş bu kuledeki suitlere ve dairelere sahip olma fırsatı sunuyor. Platinum Suitler  kat 32 ile 43 arasında bulunmakta, 44. kattaki Buckingham Suiti ise, Thames Nehri ve tarihi Parlamento Binası üzerinden kesintisiz 360 derece görüş alanı sunuyor.


Mükemmel iç mekanlarda doğal taş el yapımı İngiliz doğramalar ve çok özel zemin kaplamaları kullanıldı. Son teknoloji ile donatılmış olan The Tower’da modern şehir yaşamı parmaklarınızın ucunda.


The Tower sakinleri için son derece lüks olanaklar ile donatılmıştır; özel tahsis edilmiş bir görevli akşam yemeği partisi düzenlemesinden tiyatro biletlerinin alınmasına veya spor etkinliklerine kadar tüm günlük 

ihtiyaçlarınızı karşılarken sadece ikamet edenlere özel sağlık kulubünde bedeni ve zihni terapi için jimnastik salonu, spa, sonsuzluk havuzu, sauna ve buhar banyosu yer alıyor.


0212 291 16 16


http://www.sothebysrealty.com.tr


Sinem ÖZTÜRK


projeye sor



Geri Dön