01 / 05 / 2024

Aksaray'ın su projesi Başbakan Erdoğan'a iletildi!

Aksaray'ın su projesi Başbakan Erdoğan'a iletildi!

Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’a dış havzalardan su getirilmesi kapsamında Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmaları ve projeleri içeren dosyayı Başbakan Erdoğan’a ilettiklerini söyledi...




Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Aksaray’a dış havzalardan su getirilmesi kapsamında Ziraat Odası, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan çalışmaları ve projeleri içeren dosyayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a ilettiklerini söyledi.


Geçtiğimiz günlerde partisinin mitingi için Aksaray’a gelen Başbakan Recep Tayip Erdoğan, mitinginin ardından sivil toplum örgütü başkanları ile görüştü. Burada gündeme gelen su projeleri hakkında bilgiler alan Başbakan Erdoğan'a Aksaray’a su getirme çalışmalarını ve projelerini içeren dosyayı Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak verdi. Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise, Aksaray’ın acil suya ihtiyacı olduğunu belirterek, “Aksaray’a dış havzalardan su getirilmesini içeren çalışma ve projeleri Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a ilettik. Bugüne kadar birçok alanda dile getirdiğimiz su projesini, aynı zamanda birçok bakan ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a da vermiştik. Son olarak Başbakanımıza da verdik ve çalışmaların başlayacağı yönünde bilgiler aldık” dedi.


Başkan Emin Koçak, verilen dosyanın içerisinde aynı zamanda çerezlik ayçiçeğine yağlık ayçiçeğine verilen desteklerin verilmesi için çalışmaların bulunduğunu kaydetti.


Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’ta Aksaray’ın demiryolu ve hızlı tren projelerini içeren çalışmalar ile ilgili hazırladıkları projeleri sundu.



Milliyet


Geri Dön