29 / 04 / 2024

Aksaray'ın su sorunu çözüldü!

Aksaray'ın su sorunu çözüldü!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın çalışmalarıyla birlikte Aksaray'ın 30 yıldır hiç el atılmayan en önemli kanayan yarası su probleminde çözüme nihai son nokta konuldu.



Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'nın başarılı ve gayretli çalışmalarıyla birlikte Aksaray'ın 30 yıldır hiç el atılmayan en önemli kanayan yarası su probleminde çözüme nihai son noktanın konulduğunu dün Aksaray belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı saat 12.00'da Kılıçaslan parkında kültürpark cafe de yaptığı basın toplantısı ile Aksaraylılara büyük müjdeyi verdi. 


Başkan Yazgı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.K yaklaşık 25, 30 yıldır hiç el atılmayan aslında Aksaray'ın en büyük meselelerinden birisi olan su sorununa nihai nokta yapılan çalışmaların olumlu netice vermesi ile sonuçlandı. Su konusunda müjdeli haber Kalkınma Bakanlığının onay imzası ile hayata geçti. Toplam bu iş hayata geçtiğinde 100 milyona mal olacak. Su konusunda üç ana başlıkta çalışma yapıldı.İsale Hattı, Arıtma Tesisi, Su Depoları, Kalkınma Bakanlığından alınan onay ile birlikte önümüzdeki aylarda hızlı bir çalışma içerisine girilecek. Projenin iki yıl içerisinde bitirilmesi öngörülüyor, ki yıllık sürenin sonunda şu anda su da bulunan tüm problemler giderilmiş olacak


68 Haber


Geri Dön