16 / 05 / 2024

Aksay İnşaat Boutigue Balat görücüye çıktı!

Aksay İnşaat Boutigue Balat görücüye çıktı!

Aksay İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Boutigue Balat, doğayla iç içe yaşam alanlan, son teknoloji akıllı ev sistemleri ve özel üretim iç dekor malzemeleriyle göz dolduruyor.



Bursa gayrimenkul sektöründe son yılların cazibe merkezlerinden Balat'ta yeni bir proje daha gün yüzüne çıkıyor. Aksay İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Boutigue Balat, doğayla iç içe yaşam alanlan, son teknoloji akıllı ev sistemleri ve özel üretim iç dekor malzemeleriyle göz dolduruyor. Realty World Uygar Gayrimenkul güvencesinde satışı yapılan Boutigue Balat evleri, 2+1 ve 3+1 lüks daireler ile 3+1,4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleriyle toplam 28 daireden oluşuyor. 


BİRİNCİ SINIF KALİTE 

Boutigue Balafta düzenlenen özel lansman toplantısında proje hakkında bilgi veren Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Akın, "Nilüfer'in incisi Balat'ın en gözde yerinde özel bir projeyi hayata geçirdik. Doğayla iç içe olan yaşam alanımızda son teknoloji akıllı ev sistemlerini ve özel üretim dekorasyon malzemelerini kullandık. Toplam 28 dairemizde 1'nö sınıf malzeme kullandık. Akıllı ev teknolojisiyle evinizi dışardayken de yönetebilirsiniz. Sadece kullandığımız seramikler fabrikasyon üretimdir, geriye kalan tüm malzemeler el üretimi ve tamamen bu projeye özeldir. Her daire için 2 araçlık kapalı otopark, spor salonu, sauna, buhar odası, yarı olimpik havuz, çocuk oyun parkı ve güvenlik Boutique Balafı farklı kılan özelliklerden bazıları. Ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralamak isteyen herkesi Boutique Balat ayrıcalıklarını yaşamaya bekliyoruz" diye konuştu. 


AYRICALIKLI YAŞAM 

Bursa'da 25 yıldır gayrimenkul sektöründe hizmet veren Realty World Uygar Gayrimenkul firmasının ortağı Ayhan Erten, satışına başlanılan Boutique Balat evleri hakkında şunları söyledi: "Realty VVorld Uygar Gayrimenkul olarak Boutigue Balat evlerinin satış ve pazarlamasını yapıyoruz. Bu özel projemizde gayrimenkul danışmanı Cuma Yılmaz ve Reyhan Polat arkadaşlarımızın imzası var. Bursalılan, bu özel ve yüzde 90'ı el emeği işçilikle yapılan sınırlı sayıdaki Boutigue Balat butik evlerimizi yakında incelemeye davet ediyoruz." 


www.aksayyapiinsaat.com.tr


Bursa Kent


Geri Dön