27 / 04 / 2024

Crown Deluxe görücüye çıktı! 144 bin TL'ye! 0 peşinat, 0 ara ödemeyle!

Crown Deluxe görücüye çıktı! 144 bin TL'ye! 0 peşinat, 0 ara ödemeyle!

Bahçeşehir 'in yeni cazibe merkezi Esenkent'te inşasına başlanan Crown Deluxe bugün düzenlenen basın toplantısında görücüye çıktı. 400 residence dairesinden ve 40 adet shop-mix alış veriş ünitelerinden oluşan projenin tem otoyolundan özel girişi açılıyor



Babacan Yapı tarafından arazisi akbatı-garanti koza ortaklığından satın alınarak Bahçeşehir 'in kalbinde projelendirilen Crown Deluxe 1+1 'den 4+1 'e kadar uzanan residence seçenekleriyle satışa sunuldu.

Projede ilk defa yüksek katlarda residence 'ta bahçe ve teras keyfini sunuyor. Estetik mimarisiyle dikkat çeken proje bir o kadar da bulunduğu bölgenin avantajlarıyla öne geçiyor. Her Adımda Hayat sloganıyla lanse edilen Crown Deluxe projesinin bulunduğu ada içerisinde; Yapımı başlayan TED Koleji, Akbatı Alışveriş Merkezi, Tam Teşekküllü Hastanesi, Festival Park ve 20 bin metrekarelik alana sahip Club İstanbul spor kulübü, ve ünlü restaurant ve cafelerin bulunduğu Fransız Sokağı yer alıyor.

Rezidans bahçe teras konseptinde tasarlanan Crown Deluxe 24 katlı kulelerden oluşuyor. Üst katlardaki daireler ise Bahçeşehir bölgesi, Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip. Ayrıca projede Exclusive Panorama olarak tanımlanan çok geniş teraslı özel daire seçenekleri de sunuluyor.

Özenle tasarlanan projede kompleksın içerisinde Crown Deluxe Residence ait fıtness, açık yuzme havuzu ve geniş resepsiyon alanından giriş yapılarak otel konforunu bulmak mümkün. Yüksek hızlı asansörlerle dairelere erişim sağlanıyor   Kat erişimli kapalı otoparklar, tüm yapıda residence teknolojisi ile akıllı intercom sistemine entegre edilmiş hırsız alarmı, yangın alarmı ve sprinklerli yangın söndürme sistemleri standart olarak sunuluyor.

Lansman öncesi yurtiçi ve yurtdışı yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını ve hiç bir reklam ve tanıtımı yapılmadan 54 konutun şimdiden satıldığını belirten Babacan Yapı Yönetim Kurulu başk İbrahim Babacan; “Konut, artık sadece 4 duvarın içerisinde yaşamı sürdürdüğünüz alan değildir bunu değiştirdik projemızde 4 mevsım dairenızın içerisinde ve dışarısında hayatınızı mutlu, huzurlu ve doğal sürdürebileceğiniz bahçe ve teraslar yaptık. Yanı başında ise tam 7/24 haraketli bir yaşam var ve   Residence nizde yaşam standartlarının hep yüksek olup Her şeyiyle, gelecek için yapılabilecek en kazançlı yatırımlardan biri durumuna   getirdik.   TEM otoyolu'nun paralelinde yaşam ve canlılık hızla artıyor. Büyük projeler inşa ediliyor. Bahçeşehir – Esenkent bölgesi bu yapılanmanın başını çekti ve şu an en çok tercih edilen yatırım ve yaşam alanlarının başında geliyor. Bölgenin İkitelli 'den Beylikdüzü 'ne kadar en büyük alışveriş merkezi olan akbatı alışveriş merkezi yüksek kalitede marka karması ile faaliyete geçiyor. Tam teşekküllü hastanesi, özel TED koleji ve festival parkın inşasının aynı noktada başlıyor olması bölgenin yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarıyor. Projemizin böyle bir kompleksin bulunduğu ada içerisinde inşa ediliyor olması yatırım değeri açısından büyük önem taşıyor.

Lansmana özel olarak 144 bin TL 'den başlayan fiyatlar ile Babacan Yapı Finansman Sistemi (BYF) ile 40 ay vade imkanının yanı sıra kısa bir süreliğine 0 peşinat 0 ara ödeme ile anlaşmalı bankalar tarafından da özel oranlar ile kredilendiriliyor. Mortgage yasasının sağladığı banka kredili satılan konutlardaki bankaların müteselsil sorumluluğu BABACAN YAPI 'dan daire alan insanlar kazanç ve güvence açısından başını yastığa koyduklarında rahat uyuyabilecekler.

Ayrıca son teknolojiyle inşa edilen projede Strain Gauge deney sistemi ile zemin yükleme deneyi yapılarak zemine en uygun fore kazık ebatları ve adetleri belirlendi. İnşaatın hızla başladığı bu ay temeli atılan projede teslimler 2013 'ün sonbaharında yapılacak.  

www.crowndeluxe.com.tr
444 24 20


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön