30 / 04 / 2024

Aksu, yatırımcılar için büyük fırsat!

Aksu, yatırımcılar için büyük fırsat!

Antalya Gazete Bir Gazetesi'nin köşe yazarlarından Duran Cebiş bugün köşesinde "Aksu'da yatırımı olan kazanıyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı..



"Aksu" Yatırımcılar için büyük fırsat .

Yatırım için arazi arayanlar arttı. Gayrimenkul danışmanları ise yatırımcılara yeni imara açılacak hangi bölgeleri öneriyor? Doğru bir yatırım için iyi bir gözlem ve analiz şart. 

Daha öncede söylediğimiz gibi yatırımlar konusunda sosyal medya kullanımının her geçen günde önem arz ettiğini görebiliyoruz. Arz ve Taleplerin sosyal medya üzerinde özellikle yatırımcılar için yanılma korkusunu ortadan kaldırıyor. Satılık kiralık bir çok gayrimenkul için doğru analiz yapma olasılığı sağlıyor. 

Geçtiğimiz 2016 yılındaki Emlak ve gayrimenkul pazarındaki durgunluk 2017 yılı için arz ve talepler doğrultusunda beklentileri yüksek tutuyor. 

İhtiyaç ve beklentilere göre Yatırımlar: 

Herkesin kazanma arzusu var, beklentilere göre yatırım önemli. Dolayısıyla yapılacak olan gayrimenkul alımları, kısa vadede Al-Sat, uzun vadeli yatırımlar, İhtiyaca yönelik yatırımlar, olmak üzere 3'e ayırabiliriz. 

Bu tabloda kendinize en uygun yatırımı tercih edebilirsiniz. 

Aksu'da yatırımı olan kazanıyor. 

35 mahallesi ve kıyı sahil şeridinde 32 oteli olan aynı zamanda d-400 - d-685 karayollarının ilçe merkezinden geçmesi ve Aksu'nun hava limana da çok yakın mesafede olması yatırımcılar için büyük fırsat oluşturuyor. Birçok mahallede köy yerleşik alanları ve geçmiş yıllarda yarım kalan imar uygulamaları ve şerhler ortadan kalkıyor. Sizde kazanmak ve yatırım yapmak ister misiniz?


Antalya Gazete Bir 


Geri Dön