05 / 05 / 2024

Aktaş Mahallesi'nde 50 gecekondu yıkıldı!

Aktaş Mahallesi'nde 50 gecekondu yıkıldı!

Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımını da. başarıyla gerçekleştirdi.




Yıkımın adresi bu defa Aktaş Mahallesi oldu. Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımını da. başarıyla gerçekleştirdi. 


50 GECEKONDU DAHA YIKILDI ALTINDAĞ'DA kentsel dönüşümün mimarı olan Başkan Veysel Tiryaki, park, okul ve yol alanlarım işgal eden kaçak yapılara göz açtırmıyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkan Başkan Tiryaki, kent estetiğine zarar veren harabe yapılan birer birer ortadan kaldırıyor. Tiryaki, park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarının bir an önce gerçek kimliğine kavuşması için hızla çalışıyor. Yıkımın adresi bu defa Aktaş Mahallesi oldu. Aktaş Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımım da başarıyla gerçekleştirdi.


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön