29 / 04 / 2024

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!

Firma: Akyapı

Proje: Limonlu Bahçe Konakları

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Akyapı Limonlu Bahçe Konakları detayları ve proje bilgileri...



Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan ve hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Akyapı, yeni projesi için düğmeye bastı. Akyapı'nın yeni projesi Limonlu Bahçe Konakları adını taşıyor.

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!
Akyapı Limonlu Bahçe Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje için ön talep süreci başladı.

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükselen proje daire tipleriyle de dikkat çekiyor.  Akyapı  Limonlu Bahçe Konakları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirilecek. 

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!

Ön talep sürecinin başladığı Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesi Ümraniye ilçesinin en nefes alan projesi şeklinde tanımlanıyor. 52 bin metrekare büyüklüğünde arazide yükselen projenin inşaat alanı 192 metrekare olarak belirlendi. 

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları projesi ferah ve büyük yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan blokların yüksekliği 6 ile 8 katlı olacak. 

Konut teslimlerinin 2024 Aralık'ta yapılması planlanan projede 509 konut ve 148 ticari alan yer alacak. Limonlu Bahçe Konakları'nda konutların metrekare fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor.

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları!

Akyapı Limonlu Bahçe Konakları nerede?
Akyapı Limonlu Bahçe Konakları nerede sorusuna yanıt olarak Yamanevler, Alemdağ Cd No:171, 34768 Ümraniye/İstanbul adresinde hayata geçirilecek cevabını verebiliriz.

Web: http://limonlubahcekonaklari.com.tr/tr


projeye sor



Geri Dön