29 / 04 / 2024

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.



1998'den itibaren çok sayıda konut projesini hayata geçiren Ak Yapı Ümraniye Projesi için düğmeye bastı.  Bugüne kadar yaklaşık 3 milyon metrekareden fazla alanda inşaat gerçekleştiren 23 senede kazandığı teknik ve finansal tecrübesiyle bugünden itibaren AKYAPI olarak gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye başladı.  Pandemi sebebiyle  yükselen maliyetler karşısında birçok firma temkinli damlanırken AKYAPI, 2021’i “yatırım yılı” ilan etti ve 1 milyar 550 milyon liralık yatırımı programı gerçekleştirdi. Konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan 4 proje için geri sayım başladı.

Eylül'de Ümraniye Projesi'nin lansmanı yapılacak

Sektörde ilk kez hayata geçirilen, farklı sosyal donatılara sahip, yüksek kalitede, nitelikli projelere imza atan AKYAPI’nın bu 4 yeni projesi Ümraniye, Büyükçekmece, Hadımköy ve Başakşehir olmak üzere İstanbul’un gayrimenkul yatırımı konusunda cazibe merkezi olan bölgelerinde bulunacak. Ümraniye’de bulunacak proje, konut ve cadde mağazalarından meydana gelecek. 4 projeden satışa ilk önce Ümraniye projesi çıkacak ve Eylül ayında projenin lansmanı gerçekleşecek.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

"Cesaret örneği gösteriyor"

Gayrimenkul sektöründe koronavirüsün etkileriyle yeni yatırımlar yavaşladı. Bunun üzerine bir de artan döviz kuruna bağlı olarak maliyetler artınca gayrimenkul geliştiricileri yeni yatırımları için acele etmeme kararı aldı. Böyle bir süreçte konut geliştirmenin oldukça cesaret gerektirdiğini dile getiren AKYAPI ortaklarından Mahmut Asmalı, AKYAPI’nın ise 23 senelik köklü tecrübesi sayesinde 2020’de koronvirüs bile satış cirosunu yüzde 50 yükselme kaydettiğini başardığını dile getirdi. Mahmut Asmalı, şunları açıkladı:

“23 yıllık köklü tecrübemizle sektörün gelişimine yön veren bir şirket olarak bu duruma rağmen büyük bir cesaret örneği sergileyerek bu yılı yatırım yılı ilan ettik. 1 milyar 550 milyon TL’lik 4 yeni projemizi sektöre kazandıracağız. 2021 yılında satışlarımızı yüzde 50 oranında artırarak yüzde 20 büyüme elde etmeyi hedefliyoruz.”

"Büyük canlanma bekliyoruz

Gayrimenkul sektöründe son zamanlarda ciddi bir yaprak dökümü olduğunu fakat sektörde alanında uzman, yenilikçi bir yaklaşıma sahip ve yatırımcılar tarafından güvenin adresi olarak tanımlanan şirketlerin hiçbir sarsıntı yaşamadan faaliyetlerini sürdüklerini dile getiren AKYAPI ortaklarından Hüseyin Dinçel ise şunları söyledi:

 “Pandeminin etkisinin azalması ile ötelenen talepler sayesinde ciddi bir canlanma bekleniyor. Yılın ikinci yarısından itibaren uygun kredi oranları beklentisi ile sektörün bir miktar toparlanacağını öngörüyoruz.”

Akyapı'dan 1.5 milyar TL'lik proje yatırımı!
 


Geri Dön