16 / 05 / 2024

ak yapı konut projeleri

ak yapı konut projeleri

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Akyapı'dan 1.5 milyar TL'lik proje yatırımı!

Koronavirüs salgınına rağmen yatırımlarına aralıksız devam eden Akyapı hayata geçirdiği projelere 1 milyar 550 milyon TL'lik yatırım yapacak.

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Antalya'daki kaçak yapı miktarı meclis gündeminde!

Antalya'daki konut sayısı ve tespit edilen kaçak yapı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bodrum’da kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ikinci konut uygulamaları ve imar barışı uygulaması nedeniyle hızla artan kaçak yapılaşmaya karşı seferberlik başlattı.

Metal Yapı Konut 5 yılda 2,5 milyar dolar ciro hedefliyor!

Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, "Önümüzdeki 5 yılda planladığımız projeler ve arsa stoğu ile 2,5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedefliyoruz' diyerek açıklamalarda bulundu. 

3.İstanbul Başakşehir konut fiyatları 2017!

3.İstanbul Başakşehir konut fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. 3.İstanbul'da sıfır faizle 60 ay kadar taksitli ödemeler yapılıyor...

Metal Yapı Konut'tan 15 Temmuz sonrası 1 milyar TL'lik yatırım!

Metal Yapı Konut bu yıl da yatırımlarına hız verdi. Şirketin Genel Müdürü Akın Karali, 15 Temmuz sonrasında 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirdiğini belirtti.

Avrupa Konutları Başakşehir konut fiyatları 2016!

Avrupa Konutları Başakşehir konut fiyatları 584 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Ak Yapı Ispartakule 6. Etap arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun "İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesini kazanan Ak Yapı İnşaat ile Emlak Konut arasında projenin imzaları atıldı.

Emlak Konut Ispartakule 6. Etap arsası Ak Yapı'nın oldu!

Emlak Konut Avcılar Ispartakule 6. Etap arsa ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. Toplam 2 firmanın teklif verdiği ihalede en yüksek teklif Ak Yapı'dan geldi. Ak Yapı, 68 bin 951 metrekare inşaat alanına sahip arsaya 85.6 milyon TL teklif verdi.

Murat Akça: Konut üretiminde öncelik pazar analizinde!

Gayrimenkul uzmanı Murat Akça, konut üretiminde önce pazar analizinin yapılması gerektiğine vurgu yaparak, "Pazar analizi yapılmadan ortaya çıkartılan projeler, başarısız olmaya mahkumdur. Buna göre hareket edilmeli'' dedi.

Muğla'da tip konut projeleriyle kaçak yapılaşma önlendi!

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde belediye tarafından ücretsiz verilen tip konut projelerinden 25 kişi yararlandı. Projeyle kaçak yapılaşmayı önlemek ve inşaat maliyetlerini azaltmak hedefleniyor.

Metal Yapı Konut finansal tablolarını yayınladı!

Metal Yapı Konut finansal tablolarını yayınladı. Firma finansal tablolarının dışında ayrıca özkaynak değişim tablosunu, nakit akış tablosunu, kar veya zarar ve diğer kapsamlı gelir tablosunu ve finansal durum tablosunu yayınladı.

Çankaya'da kaçak yapılaşmaya göz yumulmuyor!

Çankaya' da kaçak yapılaşmaya göz yumulmuyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü, hem kent merkezinde hem de kırsal alanlardaki denetimlerini ve kontrollerini önceki ay da aralıksız olarak sürdürdü...

ak yapı konut projeleri Haberi

ak yapı konut projeleri

1998'den itibaren çok sayıda konut projesini hayata geçiren Ak Yapı Ümraniye Projesi için düğmeye bastı.  Bugüne kadar yaklaşık 3 milyon metrekareden fazla alanda inşaat gerçekleştiren 23 senede kazandığı teknik ve finansal tecrübesiyle bugünden itibaren AKYAPI olarak gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye başladı.  Pandemi sebebiyle  yükselen maliyetler karşısında birçok firma temkinli damlanırken AKYAPI, 2021’i “yatırım yılı” ilan etti ve 1 milyar 550 milyon liralık yatırımı programı gerçekleştirdi. Konut, villa, sanayi gibi farklı konseptlerden oluşan 4 proje için geri sayım başladı.

Eylül'de Ümraniye Projesi'nin lansmanı yapılacak

Sektörde ilk kez hayata geçirilen, farklı sosyal donatılara sahip, yüksek kalitede, nitelikli projelere imza atan AKYAPI’nın bu 4 yeni projesi Ümraniye, Büyükçekmece, Hadımköy ve Başakşehir olmak üzere İstanbul’un gayrimenkul yatırımı konusunda cazibe merkezi olan bölgelerinde bulunacak. Ümraniye’de bulunacak...