03 / 05 / 2024

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü tamamlandı!

Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü tamamlandı!

Bedil Kazancı Köprüsü’nde çalışmaların tamamlandığını ve güzergahın trafik geçişlerine açıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Bedil Kazancı Köprüsü, Akyazı-Kuzuluk geçişleri için önemli bir alternatif olma özelliği taşıyor" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif bölgelerinde başlattığı köprü yapım ve yenileme çalışmalarının bir yenisinde daha çalışmalarını tamamladı. Daha önce Akyazı, Geyve, Pamukova ve Karapürçek’te benzer projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Akyazı Bedil Kazancı Köprüsü’ndeki yapım çalışmalarını sonlandırdı. Yeni arter trafik geçişlerine açıldı.


Önemli Bir Alternatif

Hayata geçirilen proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “82 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacağını duyurduğumuz köprüde yapım çalışmalarımız sona erdi. İnşa çalışmalarının ardından asfalt işlemlerini de sonlandırdık. Güzergâhı hemşerilerimizin kullanımına sunduk. Bedil Kazancı Köprüsü, Akyazı-Kuzuluk geçişleri için önemli bir alternatif olma özelliği taşıyor. Akyazı’ya hayırlı olsun” diye konuştu.


Akyazı İçin Bir Söz Daha

Oktar, “Daha önce yine Akyazı’da, Çatalköprü Mahalle girişindeki eski köprüyü yıkmış, yerine ulaşım güvenliğinin maksimum seviyeye çıkarıldığı yeni bir köprü inşa etmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu da Akyazı için verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini ifade etmişlerdi. Bu manada ilçemize verilen bir sözü daha yerine getirmiş olduk. Şehir genelinde başlattığımız köprü yapım ve yenileme çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön