27 / 04 / 2024

Akyazı TOKİ Evleri'ne doğalgaz müjdesi!

Akyazı TOKİ Evleri'ne doğalgaz müjdesi!

Akyazı TOKİ evlerine doğalgaz anlaşması yapıldı. AGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre mobil vezne kurularak abone olmaları sağlanacak. mülk sahibi kimlik fotokopisi, iskân belgesi ve ikametgâh belgeleri ile yapabileceklerdir.




Akyazı'da törenle anahtar teslimi yapılan  TOKİ  evlerine doğalgaz anlaşması yapıldı. AGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre mobil vezne kurularak abone olmaları sağlanacak. mülk sahibi kimlik fotokopisi, iskân belgesi ve ikametgâh belgeleri ile yapabileceklerdir. 


BİREYSEL ABONELİK

 Bağlantı Sözleşmesini sadece mülk sahibi olan kişiler ya da noter tasdikli vekili olan kişiler imzalayabilmektedir. Doğal gazı ısınma amacının yanı sıra ocağında ve şofbeninde kullanmak isteyen kişiler, bireysel Abonelik Sözleşmesi yaptırmaları gerekmektedir. 

Abonelik Sözleşmesi karşılığında; 79,00 TL ocak ve/veya şofben depozito (güvence) bedeli, 14,40 TL damga vergisi ve 74,34 TL sayaç bedeli toplamda ise; 167,74 TL ödemeleri gerekmektedir AGDAŞ AGDAŞ ve TOKİ yetkilileri yaptıkları görüşmede, Akyazı TOKİ evlerinin merkezi sistem aboneliklerini sistemde oluşturdular. Bu kapsamda geriye bir tek ev sahiplerinin bireysel bağlantı sözleşmelerini gerçekleştirmeleri kaldı. 

Mobil Vezne TOKİ'de AGDAŞ, 09.09.2014 tarihinde Akyazı TOKİ evlerinin bulunduğu site alanında mobil vezne aracını kuracak ve TOKİ sakinlerinin doğal gaz aboneliklerini gerçekleştirecektir. Bu sayede Akyazı TOKİ'de evi bulunan mülk sahipleri, AGDAŞ'ın müşteri merkezilerine gitmeden site alanında doğal gaz aboneliklerini yaptırabilecekler. 


Sakarya Adapostası Gazetesi




Geri Dön