21 / 05 / 2024

Akyazı, Trabzonspor'un misyonunu değiştirecek!

Akyazı, Trabzonspor'un misyonunu değiştirecek!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Danıştay'ın durdurduğu Akyazı Projesi'nin yeniden başlaması için yoğun çaba harcıyor. TOKİ yetkililerin yeni bir hukuki zemin hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü ve yasal prosedürün en kısa zamanda hazırlanacağı belirtildi



Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Akyazı Projesi'nin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, "O stadın Trabzon'un misyonunu değiştireceğine yürekten inanıyorum" dedi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Danıştay'ın durdurduğu Akyazı Projesi'nin yeniden başlaması için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda  TOKİ  yetkililerin yeni bir hukuki zemin hazırlamak için çalışmalarını sürdürdüğü ve yasal prosedürün en kısa zamanda hazırlanacağı belirtildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de, Akyazı Projesi'nin Trabzon için bir milat anlamı taşıdığını belirterek, "Akyazı Projesi kesinlikle hayata geçmeli. Bir çok kulübün yeni bir stadı var. Biz de Türkiye'nin en büyük takımlarından birisi olarak yeni bir stadı fazlasıyla hak ediyoruz. Umarım yapımına en kısa sürede yeniden başlanır" diye konuştu.

AVNİ AKER İKİNCİ MAÇA DA YETİŞMİYOR

Öte yandan 2011 Avrupa Gençlik Oyunları'nın açılış ve kapanış töreninin yapıldığı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun zemini kullanılmaz hale geldi. Stadı eski haline getirmek için yoğun çaba harcayan yetkililerin şu ana kadar istedikleri sonuçları alamadığı ve bu nedenle Avrupa kupasında 14'ünde oynanması beklenen ikinci maçın İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı belirtildi.

 

HÜRRİYET

 


Geri Dön