06 / 05 / 2024

Akyazı'da hasarlı evler belediye ekiplerince onarıldı!

Akyazı'da hasarlı evler belediye ekiplerince onarıldı!

Akyazı ilçesinde geçen yıl çeşitli nedenlerle hasar gören 37 ev, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi ekiplerince onarıldı. İhtiyaç sahiplerinin onaramadığı evlerde belediye ekiplerince tadilat yapıldı...



Akyazı Belediyesinin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, ilçede geçen yıl yangın ve diğer nedenlerle zarar gören 37 ev belirlendi. İhtiyaç sahiplerinin onaramadığı evlerde belediye ekiplerince tadilat yapıldı.


Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kullanılabilecek durumdaki evleri onardıklarını, yıkılacak durumdakileri ise yeniden inşa ettiklerini söyledi.


"Evi yanan ya da oturulamayacak kadar kötü olan muhtaç ailelerimize en kısa sürede ulaşarak gerekli işlemleri başlatıyoruz" diyen Yazıcı, "Evlerin boya, badana ve temizlik işlemlerini yapıyoruz. Yıkılacak durumdakileri yeniden inşa ediyoruz. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz yıl 37 ailemizi sıcak yuvalarına kavuşturduk. İhtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanındayız” ifadesini kullandı. 


AA


Geri Dön