27 / 05 / 2024

Akyazı Evleri

İhlas Kaplıca Evleri'nde aidat isyanı!

Sakarya’nın Akyazı İlçesi’ndeki Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde yaşayanlar isyan etti. İhlas’a bağlı bir şirketin, site yönetimini yaptığı Kuzuluk’ta, tek bir devre mülkten 1500 lira aidat aldığı ve 1470 daireden yılda 27 milyon lira kazandığı ortaya çıktı.

Kuzuluk Kaplıca Evleri devremülk fiyatları!

Sakarya Akyazı'da hayata geçen Kuzuluk Kaplıca Evleri toplam bin 470 daireden meydana geliyor. 2 etaptan oluşan Kaplıca Evleri Türkiye'nin en büyük devremülk kompleksi olarak yükseliyor.

İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde günlük 110 TL'ye devremülk!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde hayata geçen İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzuluk Kaplıca Evleri'nde devremülk fiyatları günlük 110 TL ile 130 TL arasında değişiyor.

TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları bugün başladı!

74,76 metrekarelik daire alanına sahip TOKİ Sakarya Akyazı Alt Gelir Grubu Evleri'nde 1 konut satışa sunuyor. TOKİ Sakarya Akyazı Altgelir Grubu başvuruları bugün başladı.

Trabzon Akyazı Evleri teslim tarihi!

Has Selim İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Akyazı Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Trabzon Akyazı Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Trabzon Akyazı Evleri projesinin lansmanı 2 ay sonra!

Has Selim İnşaat tarafından hayata geçirilen Trabzon Akyazı Evleri projesi sahil yoluna 100 metre kadar uzaklıkta yer alacak. Trabzon Akyazı Evleri projesinin lansmanı 2 ay sonra yapılması planlanıyor.

Sakarya Akyazı'ya iki yeni köprü yapılıyor!

Akyazı Belediyesi Akyazı'ya iki yeni köprü kazandırıyor. TOKİ evleri arkasında bulunan alanda özellikle yayalara ve bu bölgeden okullarına gidecek olan öğrencilere büyük kolaylık sağlayacak olan köprünün ayak kısımları şimdiden tamamlandı.

Akyazı TOKİ Evleri'ne doğalgaz müjdesi!

Akyazı TOKİ evlerine doğalgaz anlaşması yapıldı. AGDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre mobil vezne kurularak abone olmaları sağlanacak. mülk sahibi kimlik fotokopisi, iskân belgesi ve ikametgâh belgeleri ile yapabileceklerdir.

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Akyazı TOKİ Evleri'ndeki 385 konutun büyük bir kısmı tamamlandı!

Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinde mutlu sona çok az kaldı. Çalışmalarını gece gündüz aralıksız olarak yürüten TOKİ ekipleri Akyazı Belediyesi TOKİ evlerindeki 385 konutun büyük bir kısmı tamamladı

Akyazı TOKİ Evleri Aralık sonunda tamamlanacak!

46 dönümlük arazi üzerine yapımına başlanan 385 konutun büyük bir kısmı tamamlandı. 7 Nisan 2013 tarihinde temel atma töreni yapılan ve bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanan Akyazı Belediyesi TOKİ evlerinde ekipler gece gündüz çalışıyor.

Akyazı'da Evini Yapana Yardım metoduyla ev yapılıyor!

Sakarya’ nın Akyazı ilçesi Haydarlar köyünde 2009 yılında meydana gelen heyelan sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar, Evini Yapana Yardım ( EYY ) metoduyla evlerini yapıyor....

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Akyazı Evleri Haberi

Akyazı Evleri

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...