30 / 04 / 2024

Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    


Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamzeh Abdalkareem tarafından kuruldu.



Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamzeh Abdalkareem tarafından kuruldu.

Al Neama Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK Her türlü gayrimenkul almak, satmak, komisyonculuğunu yapmak. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına, alımı, satımı pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt için ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı pazarlamasını yapmak. DANIŞMANLIK Şirket amacını gerçekleştirmek üzere her türlü ticari ve konularda danışmanlık ve aracılık faaliyetlerinde bulunabilir. TURiZM Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, tatil köyleri, vb. yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, Turistik geziler ve turlar düzenlemek. SIHHİ VE ISI TESİSATI MALZEME VE CİHAZLARI Her türlü doğal gaz şebekelerinden ev, apartman, iş yeri ve sınai vesair tesislere doğal gaz hatları çekmek, doğal gaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğal gaz ile çalışan diğer konut, iş yeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. Yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı, su şartlandırma tesisatı, endüstriyel tesisat, otomatik kontrol sistemleri soğutma tesisatı ve bunların izolasyon ve yalıtım işleri gibi bilcümle ısıtma, havalandırma ve klima sistemlerini planlar, projelendirir, taahhüdünde bulunur, müşavirliğini yapar ve yurt içi ve yurt dışı ihalelerine girer. GENEL HUSUSLAR Şirket amacını gerçekleştirmek maksadıyla her türlü gayrimenkul almak satmak başka suretlerde İktisap edip bunları elden çıkartmak alacak ve borçları için menkul ve gayrimenkuller üzerinde her türlü rehin ve ipotekler tesis etmek ve bunları tecdit, temlik ve fektetmek. Her çeşit krediler sağlamak kira akitleri yapmak ve bunları tapuya tescil etmek kaldırmak, Konusu ile ilgili olarak gerekli gördüğü her nevi gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapmak, Amacını gerçekleştirmek için gerekli gördüğü her türlü sözleşmeleri akdetmek, Bu meyanda uzun orta ve kısa vadeli kira, kredi alma sözleşmeleri yapmak, Yurt içinde ve yurt dışında yerli ve yabancı sermaye ile kurulmuş ve kurulacak konusu ile ilgili sermaye şirketine kurucu ortak olmak ve sonradan katılmak veya devir ve satın almak devretmek veya satmak, iştigal konusu ile ilgili olarak mal ve hakları imla ithal ihraç ve toptan perakende dahil ticaretini yapmak


Geri Dön