29 / 04 / 2024

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!


Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.



Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaya tarafından kuruldu.

Al Saleem Gayrimenkul Danışmanlık ve Yönetim Anonim Şirketi konusu:
a) Her türlü gayrimenkul almak, satmak, kiralamak, danışmanlığını ve komisyonculuğunu yapmak. b) Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman yönetim hizmetlerini yerine getirmek, Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin her türlü bakım onarımlarını yapmak yaptırmak. Sitelerde ve ortak yaşam alanını oluşturan yerlerin sakinleri tarafından talep edilecek diğer onarım ve benzeri hizmetleri yapmak, Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı. c) Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği bakımı, tamir ve tadilat işlemleri ile ihya ve inşasını yapmak. d) Şirket amacı ve uğraş konusu içinde bulunan faaliyetler için faydalı olan iştira hak ve beratlarını, lisans, imtiyaz ve telif haklarını marka, model, resmi ve ticaret unvanlarını know how gibi gayri maddi hakları iktisap etmek, kiralamak, bunları kullanmak, satmak veya kiraya vermek, üzerlerinde intifa ve rehin haklan tanımak gibi hukuki tasarruflarda bulunmak. e) Şirketin iktisadi maksat ve mevzuuna uygun şekilde yerli ve yabancı hakiki ve hükmi şahıslarla işbirliği yapabilir, yurtiçinde ve yurtdışında yeni şirketler kurabilir veya böyle şirketlerin hisse senetlerini ve tahvillerini satın alabilir, dilediğine satabilir. f) Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü, resmi ve özel ihalelere katılabilir. Her türlü ticaret ve hizmet faaliyetlerinde bulunabilir, ihtiyaç duyulan sahalarda yabancı personele çalıştırabilir, yurt içinde ve yurt dışında personel eğitebilir, yetiştirebilir, istihdam edebilir.


Geri Dön