Altın & Dolar

'Al-yat sürecine girdik' diyen İslam Memiş altın almak isteyenlere rakam verdi!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde rekor kırdı. Gram altın 2900 lirayı aşarken, Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. Memiş yatırımcılara 'Al-yat sürecine girdik' diyerek alım için rakam verdi. 

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altındaki son dakika gelişmeleri değerlendirdi. Bugün altın fiyatları tarihi rekorunu kırarken, yatırımcılar,  hangi seviyeden altın alınması gerektiğini araştırıyor. İslam Memiş 'al ya sürecine girdik' diyerek, altında alım seviyesi verdi.

MACERAYA GEREK YOK, AL-YAT...

Fed rüzgarı ile dolar karşısında her şeyin değer kazandığını açıklayan Memiş, yıl sonuna kadar değer artışlarının devam edeceğini söyledi.

Memiş ''Şimdi sırada savaş riskleri var. Ortadoğu’da tansiyon yükselmeye devam ediyor. Bundan sonra daha zorlu bir piyasaya hazır olmakta fayda var.

Ortadoğu, ABD seçimleri ve Aralık’ta beklediğim “Kusursuz Fırtına”. Açıkta kalmadan malda kalmakta fayda var. Nakite ihtiyacı olmayan, fiyata değil miktara bakmalı. Artık maceraya gerek yok! Al-yat sürecine girdik." diyerek yatırımcıları uyardı.

ALTINDA SON DURUM NE?

Altın fiyatları 20 Eylül Cuma günü yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın bugün tarihi rekorunu kırdı ve gram altın fiyatı 2900 lirayı aştı. Ons altın bugün 2615 dolara yükselirken, çeyrek altın fiyatı 4789 lira oldu.

Yatırımcılar heyecanla altındaki son durumu merak ediyor. Şu dakikalarda gram altın 2934 liradan, çeyrek altın fiyatı 4788 liradan, yarım altın 9572 liradan, tam altın fiyatı 19,077 liradan, Ata altın fiyatı 19,573 liradan, gremse altın fiyatı ise 47,604 liradan işlem görüyor.

Gram altın tarihi rekorunu kırdı! Altın yatırımcıları müjde! 20 Eylül 2024 son dakika altın fiyatları!

İslam Memiş gram altının Ekim ve Kasım aylarında ne kadar olacağını açıkladı!