27 / 09 / 2024

İslam Memiş gram altının Ekim ve Kasım aylarında ne kadar olacağını açıkladı!

İslam Memiş gram altının Ekim ve Kasım aylarında ne kadar olacağını açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten milyonlara 'gram altın' uyarısı geldi. Yaptığı tahminler tek tek tutan İslam Memiş, bu kez de ekim ve kasım 2024 için rakam verdi...




Yapacağı her açıklama hem altını olanlar hem de altın almak isteyenler tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, rekor üstüne rekor kıran, son olarak cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyeleri olan 2 bin 905 TL’yi gören gram altın için 'Rekorlardan sonra hala alınır mı?' diye soranlar için cevap verdi.

Haber Global’den Ozan Alaca imzalı habere göre Finans Analisti İslam Memiş, 2024 yılının ekim ve kasım ayında gerçekleşmesini öngördüğü zirve rakamı da açıkladı.

Katıldığı bir televizyon programında gram altın için dikkat çeken değerlendirmeler yapan Finans analisti İslam Memiş her zaman olduğu gibi yine açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığına değindi.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Rekorlardan sonra hala alınır mı?" sorusuna da cevap verdi. "Ons altın tarafında beklediğimiz 2 bin 600 dolar tarafı test edildi" ifadelerini kullanan İslam Memiş, "Bu kadar agresif yükselişlerden sonra 1-2 hafta dinlenme modumuz var" dedi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ons altında 2 bin 540-2 bin 580 dolar aralığını kısa vadede takip ediyor olacağını dile getiren İslam Memiş, "Beraberinde yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altın cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyelerini test etti. 2 bin 905 TL’ye kadar yükselen gram altın serbest piyasalarda 2 bin 880 TL seviyelerinde” tespitini yaptı.

İslam Memiş gram altının Ekim ve Kasım aylarında ne kadar olacağını açıkladı!


İslam Memiş açıklamasında sene sonu ve ekim-kasım ayında gerçekleşmesini öngördüğü rakamları da peş peşe açıkladı: 2 bin 830-2 bin 880 Türk Lirası aralığını 1-2 hafta dinlenme modunda takip edeceğiz. 2024 sonu için 3 bin ve 3 bin 500 TL aralığını gram altında takip etmeyi sürdüreceğiz. Bu yılın Ekim-kasım aylarında 2 bin 920 TL ve devamında 3 bin TL aralığı da olacaktır diye tahmin ediyorum.”


GRAM ALTIN ALINIR MI?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, şunları söyledi: Türkiye'de son 25 senede gram altın en fazla kazandıran yatırım aracı oldu. Yüzde 8000'den fazla getirisi olan gram altın bu sene yüzde 40 civarında kazandırdı.

Açıklamasında geçen ay yüzde 4.1, geçen hafta yüzde 2.1 ile en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyleyen İslam Memiş, “Altının fiyatına değil, miktarına odaklanmak gerekiyor. Altına yatırım yapıp zarar eden olmaz. Fed etkisi ile 2 bin 880 Türk Lirası yüksek görülebilir fakat 3 bin TL’yi görünce bugünlerin daha ucuz olduğunu görecekler.

Yatırımcıların gözdesi altın hem TL hem ons bazlı yukarı yönlü hareketlerini sürdürecek.. Altın güvenli liman özelliğini yeniden kazandı."

 

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Hangi masraf ev sahibine, hangisi kiracıya ait?

Konut satışları 62 şehirde arttı!

Uzmanı açıkladı: Hisseli tapular kazanç mı, kayıp mı? 


Geri Dön