28 / 04 / 2024

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatı yıl sonunda tamamlanacak!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alaca MYO Kampüsü birinci etap inşaatının yıl sonu tamamlanacağı belirtildi.




Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Alaca MYO kampüs inşaatının yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çağın gerektirdiği eğitim öğretim yaklaşımları göz önünde tutularak yapılanan kampüsle birlikte üniversitenin daha da güçleneceğini belirten Rektör Alkan, yakın bir zamanda hizmete girecek Alaca MYO kampüsünün kısa sürede başarıyla tamamlanacak olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.


Alaca MYO Kampüsü’nün hayırsever  Sinpaş GYO tarafından çok kısa bir sürede tamamlanıp hizmete gireceğini ve kısa sürede tamamlanacak olmasının da mutluluk verici olduğunu tekrarlayan Rektör Alkan, vermiş oldukları desteklerden dolayı Sinpaş GYO’ya teşekkür ederek ilçenin tüm paydaşlarının göstermiş olduğu gayretler sonucunda Alaca MYO’nun büyük bir hızla geliştiğini kaydetti.


Sinpaş GYO tarafından yapımı devam eden Alaca MYO Kampüsü’nün idari yönetim ve derslik binasından oluşan ve toplam 7.600 m2 kapalı alana sahip 1. etap inşaatının %80’i tamamlandı. 2014 yıl sonuna kadar inşaatın teslimi yapılacak. Lojman ve yurtlardan oluşan ve toplam 4.776 m2 kapalı alana sahip Alaca MYO ikinci etabın yapımına da daha sonra başlanacak.


Çorum Gazetesi



Geri Dön