30 / 04 / 2024

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Sugözü Mahallesi ile Kütürüp Mevki’nde imar yollarını açan Alanya Belediyesi, son olarak Tepe Mahallesi ile Hacımehmetli Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda genişletme çalışması başlattı.




Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’da yıllardır açılmayı bekleyen imar yollarını bir bir açarak vatandaşın hizmetine sunuyor. Sugözü Mahallesi ile Kütürüp Mevki’nde imar yollarını açan Belediye, son olarak Tepe Mahallesi ile Hacımehmetli Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda genişletme çalışması başlattı.

 

Kuzey Alanya’da yol açma ve genişletme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Alanya Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Sugözü Mahalesi ile Kütürüp Mevki’indeki yol açma çalışmalarının ardından Tepe Mahallesi Hıdırilyas Kilisesi’nin bulunduğu noktadan Hacımehmetli yolunda genişletme çalışması başlattı.

Yıllardır atıl durumda olan Tepe ve Hacımehmetli Mahallesini kuzeyden bağlayan bağlantı yolunda sürdürülen genişletme çalışması bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

Belediye, bölgedeki yolları açarak vatandaşların kanalizasyona altyapısı başta olmak üzere diğer alt ve üstyapı hizmetlerinden faydalanmalarının önünü açmayı hedefliyor.

 

 Kuzey Alanya’nın gün geçtikçe büyüdüğünü belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu büyümeye katkı sağlayan yol ve altyapı yatırımları ile bölgenin imkanlarının artırılmasını amaçladıklarını kaydetti. Başkan Yücel, “Park alanları, dar yolların genişlemesi ve yeni yolların açılmasıyla bu bölgenin gelişmesine hız kazandırıyoruz.”dedi.


Alanya Belediyesi




Geri Dön