30 / 04 / 2024

Alanya belediyesi yeni yol

Alanya belediyesi yeni yol

Alanya Belediyesi, yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gökbel ile Çayarası Yaylası arasındaki Sülüklü Mevkii’nde 11 kilometrelik alternatif yolda genişletme çalışması yapılıyor.

Alanya'da yeni yollar açılıyor!

Alanya Belediyesi, Merkez Mahallelerden Sugözü, Tepe, Hacımehmetli, Küçükhasbahçe, Cikcilli ve Bektaş Mahallelerinde bölgenin gelişmesine katkı sağlayacak yeni yollar açıyor.

Alanya'da yeni imar yolları açılıyor!

Sugözü Mahallesi ile Kütürüp Mevki’nde imar yollarını açan Alanya Belediyesi, son olarak Tepe Mahallesi ile Hacımehmetli Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda genişletme çalışması başlattı.

Antalya Alanya Belediyesi'nden iş merkezi yapım ve kiralama ihalesi!

Antalya Alanya Belediyesi, Antalya ili, Alanya ilçesi, Mahmutlar Mahallesi 887 ada 1 parseldeki 4 bin 833 metrekarelik arsada iş merkezi inşa edilmesi ve 15 sene süreyle işletilmesi ihalesini gerçekleştirilecek. Toplam maliyet 92 milyon 684 bin 663 TL olarak belirlendi...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Alanya Belediyesi'nden 1400 metrekarelik dev tesis yatırımı!

Alanya Belediyesi tarafından Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı marangozhanesi 1400 metrekarelik dev bir tesise taşıdı. Yeni adımla beraber mobilya ve dekor anlamında A’dan Z’ye her şey bu tesiste ivedilikle üretilecek.

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Alanya Belediyesi yaşlı çiftin evini yeniliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Alanya Belediyesi, yaşanan heyelanda evleri kullanılamaz hale gelen yaşlı çiftin evini yenilemek için çalışma başlattı.

Alanya Belediyesi'nden ihtiyacı olanları ev hediyesi!

Alanya Belediyesi, 82 yaşındaki Fatma Topaç ve engelli oğluyla yaşayan 70 yaşındaki Fatma Kaplan için konteyner ev hediye etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Alanya belediyesi yeni yol Haberi

Alanya belediyesi yeni yol

 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla kırsal bölgelerdeki yol ve asfalt hazırlığı çalışmalarına hız veren Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Fen İşleri ekipleri yol genişletme ve iyileştirme çalışmalarını Gökbel, Sarımut, Sülüklü ve Çayarası’nda yoğunlaştırdı. Çalışmaları yerinde takip eden Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut ve Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, Karapınar, Sarımut ve Cinli yaylasında vatandaşların menfez ve yol talebelerinin bulunduğu alanlarda da keşif yaptılar.

Çayarası’nı Gökbel Yaylasına bağlantısını sağlayan 11 kilometrelik yolda iyileştirme çalışmaları kapsamında dar bölgeler istinat duvarları ile genişletilirken, ihtiyaç duyulan yerlere de yağmur suyu büzleri konuyor. Sülüklü Mevkii üzerinde bulunan alternatif yolun özellikle Çayarası ile Gökbel Yaylası arasında en kısa yol olduğunu belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Genişletme çalışmalarının şu an itibari ile sonuna geldik. 11 kilometre uzunluğundaki...