28 / 04 / 2024

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.



Alanya’da bir ilke imza atan Fenercioğlu A.Ş., 9 Kasım Perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısı ile yeni gayrimenkul yatırımı olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu’nu kamuoyuna tanıtacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, “Büyük bir heyecan ve gurur içinde sizi Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu tanıtım toplantısına bekliyoruz. Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonunun tanıtılacağı söz konusu toplantıda yatırım dünyasındaki bu dönüm noktasını beraber kutlamak istiyoruz” dedi.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

FENERCİOĞLU'NDAN KKTC’YE 3 BİN KONUTLUK YENİ PROJE!

Öte yandan, yurt içi ve yurt dışında projeleri için düğmeye basan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, ağustosun ikinci haftasında Kıbrıs’ta 3 bin dairelik projelerine başlayacaklarını ve bölgede yatırımlarına devam edeceklerini aktarmıştı.

İşte Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu'nun konuya ilişkin açıklamaları...

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada İspanya, Antalya, Bodrum, Kıbrıs'ta süren projeleri olduğuna değinen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Kıbrıs'ta ağustosun ikinci haftasından sonra yeni bir yatırıma imza atmaya hazırlandıklarını ifade etmişti.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Fenercioğlu, açıklamasında takip ettikleri son gelişmelere göre, Kıbrıs’a olan yabancı talebinde ciddi bir artış söz konusu olduğuna vurgu yaparak, Kıbrıs'ın yerleşime yeni açılan ve turistik bakımdan yeni bölgeleri arasında yer alan Gaziveren’de 3 bin konut inşa edeceklerini belirtmişti.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yeni projelerine ilişkin yaptığı açıklamada ilk aşamada 1050 konut ile başlayarak, 4 senede içinde de aşama aşama bu yatırımı bitireceklerini söylemişti. Açıklamasında yine KKTC’nin farklı bölgelerinde ticari yatırımlarının devam edeceğinin altını çizen Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, Gaziveren ve Girne bölgelerinin değer artışı gösterecek bölgelerin başında geldiğini paylaşarak, "Biz Fenercioğlu A.Ş. olarak Kıbrıs'ın potansiyeline inanıyoruz” değerlendirmelerinde bulunmuştu.

Açıklamasında 100’e yakın mühendis ile çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden  Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu , hali hazırda devam eden toplam 20 projeleri olduğunu açıklamıştı.

Kentsel dönüşüm kanunuyla risk azaltmada çok daha hızlı hareket edilecek!

Bakan Şimşek resmen açıkladı! Emekli ve memur maaşlarından her ay tam 2 bin TL kesilecek!

Büyük kentlerde tersine göç dalgası başladı! En çok taşınmanın yaşandığı ilçeler hangileri?


Geri Dön