29 / 04 / 2024

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

Alarko Carrier, Kayserili iş ortaklarına ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi.



İklimlendirme sektörünün lideri Alarko Carrier, Kayseri ve civarında faaliyet gösteren yatırımcılar, mekanik firmaları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 160 kişiyle bir araya geldi. 17 Mayıs’ta Kayseri Hilton Otel’de gerçekleştirilen etkinlik, Alarko Carrier  Ankara  Büro Satış Müdürü Ali İsmet Koçak’ın şirketi ve ürünleri tanıtmasıyla başladı. Toplantı, Su Basınçlandırma Sistemleri Ürün Müdürü E. Cüneyt Bulca’nın ısıtma sistemlerinin kalbi Alarko Optima pompaları hakkında katılımcıları bilgilendirmesiyle devam etti. 


Toplantının ikinci bölümünde, Alarko Carrier İş Geliştirme ve Denetim Müdürü H. Özgen Çoğulu, Alarko Aldens duvar tipi yoğuşmalı kazanların yüksek verimli, düşük tüketime sahip Kaskad sistemleri ve uygulama esasları üzerinde durdu. Soru cevap bölümünün ardından, fuaye alanına kurulan standlarda Ankara Büro Bayilik Satışları Satış Şefi Fuat Tan ve Ankara Büro Bayilik Satışları Bölge Sorumlusu Akın Gülden’in cihazları katılımcılara tanıtmasıyla devam eden etkinlik, birlikte yenilen akşam yemeğiyle sona erdi.



Geri Dön