28 / 04 / 2024

Alaşehir Otobüs Terminali 20 milyon liraya mal olacak!

Alaşehir Otobüs Terminali 20 milyon liraya mal olacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de temelini attığı, Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de temeli attığı dev yatırımlardan biri olan Yeni Otobüs Terminal Binası’nın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde tüm ilçelere en güzel hizmetleri ulaştırmanın çabasında olduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Nisan ayında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün katılımıyla temelini attığımız Yeni Oto Terminal Binasında çalışmalar sorunsuz devam ediyor. İlçemize yakışacak ve büyüyen Alaşehir’in ihtiyacına cevap verecek olan projede şuan zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandı. Betonarme işlemi de devam ediyor” dedi.

20 Milyonluk Proje

Modern terminalin ilçeye çok yakışacağını da dile getiren Gençoğlu, “Yaklaşık 20 milyon TL tutarındaki dev yatırımda inşaat çalışmaları planlanan sürede devam ediyor. İnşallah kısa süre içerisinde Alaşehir’imize yakışacak, Yeni Otobüs Terminalinde inşaat çalışmalarını tamamlayacağız. Şimdiden, Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminalinin değişen ve gelişen Alaşehir’imize, tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön