28 / 04 / 2024

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.



 

Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında Albatros Parkı arazisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

İstanbul Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın son durumu ile ilgili konuşan Hamit Demir, " Suudi Arabistan, Yemen ve Katarlı ortaklarımızın kurduğu şirket ile gücümüzü birleştirerek ihaleye katıldık ve kazandık. Şu an arazideki plan tadilatlarında değişikliğe gidildi. Bu süreç hala devam ediyor. Yüzde 60'lık kısım konut ve ticari alan, yüzde 40'lık kısım ise turizm planlıydı. Şimdi ise yüzde 60'lık kısım turizme, yüzde 40'lık kısım ise konut ve ticari alana ayrıldı" dedi.

Albatros Parkı arazisinde son durum!

Yeni projeler geliyor


Hamit Demir yaptığı açıklamada Türkiye ve yurt dışında toplam 8 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. Büyükçekmece’de 611 konut 57 işyeri, Sefaköy Halkalı’da 130 bağımsız birim, Göktürk de 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi, Çorlu’da 160 dönüm arazi üzerine 250 bin metre inşaat alanı olan organize sanayi sitesi,  İzmir  Bayraklı’da ise 65 dönümlük arazide konut, ofis ve otel projesi hayata geçireceklerini belirtti.

 

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


 


Geri Dön