01 / 05 / 2024

Alex de Souza: Paramı gayrimenkule yatırıyorum!

Alex de Souza: Paramı gayrimenkule yatırıyorum!

Türkiye Finans reklam kampanyası için Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ile anlaştı. Türkiye Finans reklam filmi için ülkeye gelen Alex, futboldan kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını söyledi...



Türkiye Finans reklam filmi için ülkeye gelen Alex, futboldan kazandığı parayı gayrimenkule yatırdığını söyledi.


Türkiye Finans reklam kampanyası için Brezilyalı futbolcu Alex de Souza ile anlaştı. Yeni reklam filmi için Türkiye'ye gelen Alex, ülke ekonomisi, Türk futbolu ve kulüpleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Dünyanın prestijli kulüplerinde top oynayan Alex, kazancını gayrimenkule yatırdığını söyledi. Alex, "Futboldan kazandığım geliri gayrimenkul yatırımı ile değerlendiriyorum. Bankanın önerdiği çeşitli borsa yatırımlarını tercih ediyorum" dedi. 


TÜRK FUTBOLU DÜNYAYLA YARIŞIR 


Alex, Türkiye'deki büyük kulüplerin ekonomisi ve potansiyelinin dünyadaki herhangi bir takımla yarışabilecek kapasitede olduğunu belirtti. Türk futbolunun dünya standartlarında olduğunu söyleyen Alex, "Hedeflere ulaşılabilmesi için daha çok yol kat edilmesi gerekiyor. Bunun için gerekli altyapı ve potansiyel var. Sadece bir strateji belirlenmeli" diye konuştu. 




Sabah 






Geri Dön