10 / 05 / 2024

Alfa, prefabrike yapılarda ara katlı hizmet de sağlıyor!

Alfa, prefabrike yapılarda ara katlı hizmet de sağlıyor!

Ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapan Alfa Prefabrike, yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapıları ve 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapıları üretiyor.




Ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapan Alfa Prefabrike, yıllık 225 bin metrekare prefabrike sanayi yapıları ve 50 bin metrekare ara katlı sanayi yapıları üretiyor. Alfa Prefabrik Beton ve Çelik Yapı Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Argın, ara katlı uygulamalar sayesinde müşterilerine maliyet avantajı sunduklarını bildirdi. Tek veya çok katlı her türlü yapının proje hazırlanması sürecinden başlayarak anahtar teslimine kadar uzanan aşamalarda yatırımcüara hizmet verdiklerini söyleyen Argın, "Proje sürecinden üretim ve montaj aşamalarına kadar kalite kontrol ve mühendislik hizmetlerinin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Buna bağlı olarak kalıp ve teknolojik ekipman yatırımına devam ediyoruz. Bölgesel iklim koşullarına bağlı olarak nadiren de olsa ortaya çıkabilecek yoğun kar ve rüzgar yükleri yapı elemanları ve bağlantılarının tasarımı, üretimi ve montajında önemsediğimiz konulardan biri" dedi. 

Ön germe teknikleri ile 10.00 metre açıklıktan başlayarak, 26.50 metreye kadar olan her açıklıktaki prefabrike betonarme yapıyı üretip, montajını yaptıklarını söyleyen Mehmet Argın, "Sanayicimizin ihtiyaç duyduğu işletme yüklerine uygun, ön germeli elemanlardan oluşan tek veya çok ara katlı yapıların üretim ve montajını yapıyoruz" diye konuştu. 




Dünya Sektörel


Geri Dön