03 / 05 / 2024

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.



Modern mobilyanın lider markası Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı. 


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, "Bu yılın ilk dört ayında yurtiçinde 25. yurtdışında açtığımız 16 mağaza ile adım adım önce bölge sonra dünya markası olma adına hedeflerimize yaklaşmış bulunuyoruz" dedi. İlk 4 ayda Alfemo'nun ciddi bir hızlı büyüme dönemine girdiğini belirten Davulcuoğlu, "Ankara'da Konya yolu. Ayaş yolu ve Etimesgut'ta 3 mağaza birden açtık. Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt'ta 2. Diyarbakır Bağlar ve Urfa Yolu'nda 2.  İzmir  Aliağa ve Bayraklı Folkart'ta yine 2. Aksaray. 

Trabzon Söğütlü. Bodrum. 

Yalova ve Eskişehir'de birer olmak üzere Türkiye'mizin 14 önemli lokasyonunda Alfemo Konsept Mağazaları'nı tüketici ile buluşturduk" diye konuştu. 


Yeni Şafak


Geri Dön