24 / 07 / 2024

alfemo yurtdışı mağazaları

alfemo yurtdışı mağazaları

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo Mısır’da 3. mağazasını açtı!

Alfemo 3. ve en büyük konsept mağazasını başkent Kahire’de dünyaca ünlü birçok seçkin markayı bünyesinde bulunduran ve Kahire’nin en gözde alışveriş merkezi olan “City Stars Mall”da hizmete açtı.

Alfemo, Londra’da ilk mağazasını açtı!

Dünyanın atmış farklı ülkesine ihracat yapan Alfemo Mobilya İngiltere'nin başkenti Londra’daki ilk mağazasını Tottenham bölgesinde hizmete açtı. Alfemo, Londra’da ünlü futbol kulüplerinden Tottenham’a komşu oldu...

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

İnci Deri yurtdışında 40 mağazaya ulaşacak!

İnci Deri, yurtdışındaki mağazalarının sayısını 5 yılda artırmayı hedefliyor. Şu anda yurtiçinde 100, yurtdışında 5 mağazası bulunan İnci Deri, yurtdışı mağazalarının sayısını 40'a çıkaracak.

Alfemo, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor.

Dev mağazalar büyümek için küçülüyor!

Yurtdışında dev mağazalar açarak büyüyen yabancı zincirler, Türkiye'de strateji değiştirdi. Şirketler, müşteri kaybetmemek ve onlara daha yakın olmak için merkezdeki küçük metrekareli mağazaları tercih ediyor.

Altınbaş yurtdışı mağazalarını arttıracak!

Altınbaş, Avrupa'da marka satın almak için kolları sıvadı. İmam Altınbaş, "Avrupa'da önemli köşeler tutulmuş. Tek yolumuz bunları satın almak" dedi. Yurtdışında 30 mağazaya sahip olan şirket, bu sayıyı artırmayı hedefliyor.

Alfemo Batman ve Siirt’teki mağazalarını açtı!

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, concept mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Güneydoğu Anadolu’nun iki güzel kenti Batman ve Siirt mağazaları ile Alfemo, Haziran ayı içinde 5 yeni mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Alfemo, Antalya Lara ve Tekirdağ mağazalarını hizmete açtı!

Türkiye’nin dört bir yanında açtığı, ev ve yaşam konseptini profesyonelce birleştiren çok katlı mağazaları ile çok farklı tüketici beğeni ve gereksinimlerine yanıt veren marka, çok kısa süre içerisinde 3 yeni mağaza daha açmaya hazırlanıyor...

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2’nin cadde mağazaları satışa çıkıyor!

Avrupa Konutları TEM 2’nin merakla beklenen cadde mağazaları açık artırma usulüyle 10 Mayıs’ta satışa çıkıyor. Bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak mağazalara şimdiden yoğun talep geliyor...

alfemo yurtdışı mağazaları Haberi

alfemo yurtdışı mağazaları

Modern mobilyanın lider markası Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı. 


Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, "Bu yılın ilk dört ayında yurtiçinde 25. yurtdışında açtığımız 16 mağaza ile adım adım önce bölge sonra dünya markası olma adına hedeflerimize yaklaşmış bulunuyoruz" dedi. İlk 4 ayda Alfemo'nun ciddi bir hızlı büyüme dönemine girdiğini belirten Davulcuoğlu, "Ankara'da Konya yolu. Ayaş yolu ve Etimesgut'ta 3 mağaza birden açtık. Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt'ta 2. Diyarbakır Bağlar ve Urfa Yolu'nda 2. İzmir Aliağa ve Bayraklı Folkart'ta yine 2. Aksaray. 

Trabzon Söğütlü. Bodrum. 

Yalova ve Eskişehir'de birer olmak üzere Türkiye'mizin 14...