28 / 04 / 2024

Alfemo yeni mağazasını Şanlıurfa'da açtı!

Alfemo yeni mağazasını Şanlıurfa'da açtı!

Alfemo, Şanlıurfa'ya ödüllü tasarımlar da dahil olmak üzere tüm ürünlerin sergileneceği 3 katlı mağazasını açtı...



Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, yeni konsept mağazalarının en yenisini Şanlıurfa’da açtı. Kentin en büyük mobilya mağazalarından olan Alfemo’nun 3 katlı showroomunda, ödüllü tasarımlar da dahil olmak üzere tüm ürünler sergileniyor. 


2013 yılında da Türkiye genelinde açılmaya devam edecek olan yeni konsept mağazaların şimdilik en yenisi olan ve 12 Ekim’de açılan mağazaya, Şanlıurfalıların ilgisi yoğun oldu. Alfemo’nun tüm ürünlerinin sergilendiği 1900 metrekarelik mağaza, görsel açıdan da şehre yenilik getirerek öncü olmayı hedefliyor.  Alfemo’nun yeni konseptinde yer alan, kahve konusunda iddialı Alfemola da Şanlıurfa halkının hizmetinde olacak.  


Şanlıurfalı’nın yaşam tarzını değiştirecek


Alfemo, yeni konsept mağazalarının en yenisini Şanlıurfa’da açarak bölge halkına daha modern, rahat ve farklı bir yaşam tarzını sunmayı hedefliyor. Kentin gelişen bölgesi olan havaalanı yolunda yer alan dev mağaza, 1,6 milyonu aşan nüfusu ile Şanlıurfa’nın mobilya ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor. Tüm ürün gamının sergilendiği mağaza, Şanlıurfa’da mobilya anlayışını değiştirecek.


Geri Dön