15 / 05 / 2024

alfemo konsept mağazası

alfemo konsept mağazası

Alfemo, Şanlıurfa'ya ödüllü tasarımlar da dahil olmak üzere tüm ürünlerin sergileneceği 3 katlı mağazasını açtı...

Akçalı Boya Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası'nı açtı!

1984'ten günümüze Permolit Boya markasıyla faaliyette bulunan Akçalı Boya A.Ş., sektöründe bir ilki hayata geçirdi. Akçalı Boya tarafından Türkiye’nin ilk 'Sprey Konsept Mağazası' İstanbul’da hizmete açıldı. 

INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı!

Dünyadan ve Türkiye’den seçkin tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan ilk büyük konsept mağaza INTERIA ilk mağazasını Skyland HOM’da açtı...

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Kale Endüstri Holding'in ilk konsept mağazası açıldı!

Kale Endüstri Holding'in entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazası genel merkezinin de bulunduğu Ayazağa'daki Vadistanbul'da hizmete açıldı.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Yurtbay Seramik ilk A+ konsept mağazasını açtı!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasını Ökten İnşaat ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma günü açtı.

Koton, 5 yılda 117 jean mağazası açacak!

Koton jean koleksiyonunu genişletip konsept mağazalar açma kararı aldı. Firma 5 yıl içinde 50 milyon dolarlık yatırımla 117 jean mağazası açacak

Silverline Ankastre Öveçler mağazası açıldı!

Silverline Ankastre’nin Öveçler’de yer alan konsept mağazası, yenilenen dekorasyonu ve ürün gamı ile yeniden hizmete girdi…

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Evgör Mobilya, Tuzla’da yeni konsept mağazasını açtı!

Türk ev mobilyası sektöründe faaliyet gösteren Evgör, yeni konsept mağazasını İstanbul Tuzla’da hizmete açtı. Modern, avangart ve klasik tarzdaki tasarımların ayrı bölümler halinde sergilendiği yedi katlı showroom, kaliteyi erişilebilir fiyata sunmayı hed

alfemo konsept mağazası Haberi

alfemo konsept mağazası

Özgün tasarımları ve modern üretim teknikleriyle sıra dışı mobilyanın adresi Alfemo, yeni konsept mağazalarının en yenisini Şanlıurfa’da açtı. Kentin en büyük mobilya mağazalarından olan Alfemo’nun 3 katlı showroomunda, ödüllü tasarımlar da dahil olmak üzere tüm ürünler sergileniyor. 


2013 yılında da Türkiye genelinde açılmaya devam edecek olan yeni konsept mağazaların şimdilik en yenisi olan ve 12 Ekim’de açılan mağazaya, Şanlıurfalıların ilgisi yoğun oldu. Alfemo’nun tüm ürünlerinin sergilendiği 1900 metrekarelik mağaza, görsel açıdan da şehre yenilik getirerek öncü olmayı hedefliyor.  Alfemo’nun yeni konseptinde yer alan, kahve konusunda iddialı Alfemola da Şanlıurfa halkının hizmetinde olacak.  


Şanlıurfalı’nın yaşam tarzını değiştirecek


Alfemo, yeni konsept mağazalarının en yenisini Şanlıurfa’da açarak bölge halkına daha modern, rahat ve farklı bir yaşam tarzını sunmayı hedefliyor. Kentin gelişen bölgesi olan havaalanı...