30 / 04 / 2024

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...



Gelecek Otomotiv, Türkiye'deki en büyük Mercedes-Benz bayilerinden biri. 2000'lerin başında Anadolu'da Diyarbakır, Erzurum ve Malatya'da açtığı bayilerle büyüyen Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı. Şirket, İstanbul'daki ilk yatırımını 26 milyon Euro harcadığı VadiPark şubesiyle yaptı. Gelecek Otomotiv'in VadiPark'taki showroom'u Mercedes-Benz Türk'ün dijital dönüşümünün yaşandığı ilk showroom oldu. Ziyaretçiler burada özelliklerini belirledikleri araca ait teknik detay ve fiyat bilgisine saniyeler içinde ulaşabiliyor.

İstanbul'da büyümeye karar veren Gelecek Otomotiv bu yatırımla sınırlı kalmayı planlamıyor. Aldığımız duyumlara göre, şirket İstanbul'daki büyümesine Emaar Square Mall ile devam edecek. Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile haziran ayında kapılarını açacak. Bu proje ayrıca Mercedes-Benz'in bir AVM içindeki ilk mağaza yatırımı olacak.


Geri Dön