21 / 05 / 2024

vadipark Gelecek Otomotiv

vadipark Gelecek Otomotiv

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Otomotiv satışları 2024'te dengelenecek! Araba fiyatları düşecek mi?

Türkiye'de faaliyet gösteren otomotiv markalarının üst yöneticileri, pazarın 2023 yılında rekor bir performans gösterdiğine dikkat çekti. Ayrıca, gelecek sene için de arz ve talebin dengelenmesiyle toplam pazar hacminde bir azalışla "normalleşme" yaşanacağı ifade edildi. 

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu

Korona virüs salgınının ardından otomotiv sektörüne bir darbe de Rusya- Ukrayna savaşı vurdu. Üretimde maliyet artışları, araç fiyatlarına da zam olarak dönecek. İşte otomobillere gelecek zam…

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Gelecek Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Toköz, Burhan Tanrıverdi, Fatih Taşdemir, Hayrettin Ankay ve Raşit Fidan tarafından kuruldu.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Erkebey İnşaat Elektronik Ticaret Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkebey İnşaat Elektronik Ticaret Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Bulut, Emin Ertan Sabancı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu.

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Başar Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi, Doğan Bozkurt tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Uludağ Caddesi'nde kuruldu.

Betek İnşaat Taşımacılık Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betek İnşaat Taşımacılık Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mete Cönettin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Çekmeköy, Aşıklar Çayırı Sokak, Gür İnşaat Apartmanı'nda kuruldu.

DFM Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DFM Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Furkan Adıbelli tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Kartal, Çavuşoğlu Apartmanı'nda kuruldu.

Halkalı’ya metro ne zaman gelecek?

İstanbul’un prim potansiyeli yüksek 5 semti arasında gösterilen Halkalı, yeni ulaşım yatırımları ile şimdiden değerini artırdı. Şimdi gelin söz konusu yatırımlarla kaderi değişecek olan Halkalı’ya metro ne zaman gelecek ve güzerhanı ne olacak göz atalım..

Başakşehir’e 2 yeni metro ne zaman gelecek?

İlk metro hattının 2013’te hizmete açıldığı Başakşehir’e 2 yeni metro yatırımı daha gelecek. Peki ya Başakşehir’e metro ne zaman gelecek, hangi semtlerde durakları olacak? İşte yanıtı…

Metro Pendik’e ne zaman gelecek?

Pendik demir ağlarla örülüyor. Bölgeye 3 ayrı ulaşım yatırımı geliyor. Peki ya metro Pendik’e ne zaman gelecek? Hangi istasyonlardan geçecek? İşte kilometrelerce yolu dakikalara indiren o 3 dev yatırımın ayrıntıları…

İztu İnşaat Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İztu İnşaat Bilişim Organizasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdal Durmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Ocak'ta Kağıthane'de Fazilet Caddesi'nde kuruldu.

vadipark Gelecek Otomotiv Haberi

vadipark Gelecek Otomotiv

Gelecek Otomotiv, Türkiye'deki en büyük Mercedes-Benz bayilerinden biri. 2000'lerin başında Anadolu'da Diyarbakır, Erzurum ve Malatya'da açtığı bayilerle büyüyen Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı. Şirket, İstanbul'daki ilk yatırımını 26 milyon Euro harcadığı VadiPark şubesiyle yaptı. Gelecek Otomotiv'in VadiPark'taki showroom'u Mercedes-Benz Türk'ün dijital dönüşümünün yaşandığı ilk showroom oldu. Ziyaretçiler burada özelliklerini belirledikleri araca ait teknik detay ve fiyat bilgisine saniyeler içinde ulaşabiliyor.

İstanbul'da büyümeye karar veren Gelecek Otomotiv bu yatırımla sınırlı kalmayı planlamıyor. Aldığımız duyumlara göre, şirket İstanbul'daki büyümesine Emaar Square Mall ile devam edecek. Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile haziran ayında kapılarını açacak. Bu proje ayrıca Mercedes-Benz'in bir AVM içindeki ilk mağaza yatırımı...