22 / 05 / 2024

Gelecek Otomotiv istanbul

Gelecek Otomotiv istanbul

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

Otomotiv satışları 2024'te dengelenecek! Araba fiyatları düşecek mi?

Türkiye'de faaliyet gösteren otomotiv markalarının üst yöneticileri, pazarın 2023 yılında rekor bir performans gösterdiğine dikkat çekti. Ayrıca, gelecek sene için de arz ve talebin dengelenmesiyle toplam pazar hacminde bir azalışla "normalleşme" yaşanacağı ifade edildi. 

Otomotiv pazarında daralma bekleniyor! Kur ve faiz artışları talebi frenleyecek!

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, bu yıl otomotiv pazarında rekor üzerine rekor kırıldığını belirtirken, gelecek yıl ise sektörde daralma beklendiğini dile getirdi. Berkel, parasal sıkılaşma ve taşıt kredi faiz oranları sebebiyle 2024’de piyasada bir yavaşlama beklediklerini aktardı.

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brs İstanbul İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Ulusoy tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ağaç tarafından kuruldu.

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Moda İstanbul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Bilal Özavcı ve Birol Özavcı ortaklığı  tarafından  kuruldu.

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu

Korona virüs salgınının ardından otomotiv sektörüne bir darbe de Rusya- Ukrayna savaşı vurdu. Üretimde maliyet artışları, araç fiyatlarına da zam olarak dönecek. İşte otomobillere gelecek zam…

İstanbul’da suya zam mı gelecek? Su fiyatları artacak mı? İSKİ'den suya flaş zam talebi

İSKİ, İstanbul’da kesintisiz hizmetin sürülmesi, yatırımların tamamlanması ve kentin ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlanması için su fiyatlarında düzenlemenin şart olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından, ‘’İstanbul’da suya zam mı gelecek?’’ sorusu gündem oldu.

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Duman Emlak İnşaat Turizm Ve Otomotiv Organizasyon Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Alaattin Küçükduman tarafından açıldı. 

Fuatekinci İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fuatekinci İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Ekinci tarafından kuruldu.

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Gelecek Otomotiv istanbul Haberi

Gelecek Otomotiv istanbul

Gelecek Otomotiv, Türkiye'deki en büyük Mercedes-Benz bayilerinden biri. 2000'lerin başında Anadolu'da Diyarbakır, Erzurum ve Malatya'da açtığı bayilerle büyüyen Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı. Şirket, İstanbul'daki ilk yatırımını 26 milyon Euro harcadığı VadiPark şubesiyle yaptı. Gelecek Otomotiv'in VadiPark'taki showroom'u Mercedes-Benz Türk'ün dijital dönüşümünün yaşandığı ilk showroom oldu. Ziyaretçiler burada özelliklerini belirledikleri araca ait teknik detay ve fiyat bilgisine saniyeler içinde ulaşabiliyor.

İstanbul'da büyümeye karar veren Gelecek Otomotiv bu yatırımla sınırlı kalmayı planlamıyor. Aldığımız duyumlara göre, şirket İstanbul'daki büyümesine Emaar Square Mall ile devam edecek. Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile haziran ayında kapılarını açacak. Bu proje ayrıca Mercedes-Benz'in bir AVM içindeki ilk mağaza yatırımı...