28 / 04 / 2024

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 



İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü’nden suya yeni zam yapılacağı haberi geldi. 

İstanbul da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül de toplanıyor! İstanbul da suya ne kadar zam gelecek? 

SUYA EN SON NİSAN'DA ZAM GELMİŞTİ 

Geçtiğimiz Nisan'da yapılan 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda İSKİ, kademelere ve kullanım türlerine göre yüzde 68,34 ile yüzde 90 arasında değişen oranlarda suya zam yapılmasını istemişti. Ancak partiler arasında müzakereler yapılarak bu oran yüzde 29 olarak belirlenmişti. Böylece suya Nisan'da yüzde 29 zam geldi. 

Peki İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön