11 / 05 / 2024

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 



13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Toplantının gündeminde su ve atık su tarifelerinin değiştirilmesi bulunuyor. Bu haberin ardından milyonlarca İstanbullu suya ne kadar zam yapılacağını araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

İstanbul da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül de toplanıyor! İstanbul da suya ne kadar zam gelecek? 

Tgrt Haber'de yer alan habere göre; bu toplantıyla beraber İstanbul'da suya yeniden zam gelecek. Ancak suya yapılacak zam oranı henüz belli değil. 

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, sosyal medya hesabı Twitter'dan konuyla iligli açıklama yaptı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da suya zam yapmak amacıyla yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırdığını belirtti. Mehmet Tevfik Göksu, paylaşımında "CHP'li İBB Başkanı, İstanbul'da suya zam yapmak için yine meclisi olağanüstü toplantıya çağırıyor. Nokta" ifadelerini kullandı. 

Üçüncü İSKİ Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda İSKİ Genel Müdürlüğü’nün “2022 yılı İSKİ ek ödeneği, 2022 yılı yatırım programı revizesi ile su ve atık su tarifeleri” olacak şekilde 3 teklifi masaya yatırılacak. 

Enerji fiyatları uçtu! Ekmek fiyatlarına büyük zam yolda! 10 Eylül 2022 fiyat listesi..

Starbucks’ta kahvelere rekor zam! Kahveseverler yıkılacak! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Çocuğu olan aileler buraya! Karşılıksız olarak 1. 300 lira sizin! Hemen başvurun


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön