01 / 05 / 2024

İSKİ zam

İSKİ zam

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 

İstanbul'da suya yüzde 29 zam! Faturalara yansıyacak!

İstanbul'da İSKİ'nin zam talebi kabul edildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, konutta kullanılan suyun birim fiyatı 5,56 TL'den 8,33 TL'ye çıkartıldı.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.

İSKİ: Zam iddiaları asılsızdır!

İSKİ, suyun metreküp fiyatına yüzde 90'a varan oranda zam yapıldığı iddialarının asılsız olduğunu bildirdi.Kademeli Tarife Uygulaması"nın kullanıldığı, hali hazırda bu uygulamanın devam ettiği belirtildi.

İSKİ: İndirim yaptık

İSKİ’nin tüketimi kademelendirerek zam yaptığı haberi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Kurum ise “zam değil indirim yaptığını” savundu. Açıklamada yeni tarife ile örnek hesaplamalara yer verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Çalışanlara müjde! Maaşlara yüzde 25 zam geldi! Resmen açıklandı!  

​​​​​​​Beylikdüzü Belediyesi, yükselen enflasyon karşısında belediye çalışanlarının hak kaybına uğramaması için DİSK Genel-İş Sendikası ile ek protokol imzaladığını açıkladı. Ek protokolle beraber belediye şirket çalışanlarının günlük ücretlerinin yüzde 25, yemek ücretlerine ise yüzde 60 zam yapıldı

İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İşte yeni tarife

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulu'nda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı. İşte yeni tarife...

Son dakika: İstanbullulara kara haber! Suya yüzde 25 zam resmen açıklandı! İşte yeni tarife...

İBB Meclisi'nde gerçekleşen İSKİ olağan kurulunda suya yüzde 25 oranında zam yapıldığı duyuruldu. Suya en son haziranda yüzde 13 zam yapılmıştı. İşte yeni tarife...

İSKİ, suya zam için tarih verdi

İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Bülent Solmaz, İstanbul’da suya zam isteyecekleri tarihi açıkladı. İşte detaylar...

SGK Uzmanı, asgari ücrete yapılacak zam tahminini açıkladı: Bu rakamın üzerine çıkmaz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada 1 Aralık Perşembe günü TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geleceğini söyledi. 7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren karar için geri sayım sürerken asgari ücrete yapılacak zam oranını SGK Uzmanı Özgür

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!

Son dakika haberine göre; Bütün  İstanbulluları yakından ilgilendiren su zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik karar onaylandı. Böylece İstanbul'da suya yüzde 25 zam gelmiş oldu. İşte detaylar..

Son Dakika: İstanbul’da suya dev zam! Faturalar cep yakacak!

İstanbul’da bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi'nde İSKİ'nin üçüncü olağanüstü genel kurulu toplantısında suya yüzde 40.38 oranında zam yapıldı.

İstanbullular dikkat! 5 ay üstüne bir zam daha geliyor!

Elektrik ve doğal gaz zammının ardından dan bir zam da suya geliyor. İSKİ Genel Kurulu önümüzdeki hafta olağanüstü toplantı yapacak.

İstanbul'da suya yeni zam kapıda! İSKİ 13 Eylül'de toplanıyor! İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek?

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Peki İstanbul'da suya zam yapılacak mı? İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar... 

Asgari ücretle ilgili çok önemli açıklama: "Yılda 4 kez zam..."

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılacağına yönelik iddiaların ardından DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu'ndan flaş bir açıklama geldi.

İstanbul'da suya yüzde 29 zam! Faturalara yansıyacak!

İstanbul'da İSKİ'nin zam talebi kabul edildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, konutta kullanılan suyun birim fiyatı 5,56 TL'den 8,33 TL'ye çıkartıldı.

İstanbul’da suya zam mı gelecek? Su fiyatları artacak mı? İSKİ'den suya flaş zam talebi

İSKİ, İstanbul’da kesintisiz hizmetin sürülmesi, yatırımların tamamlanması ve kentin ihtiyaç duyduğu yeni projelere başlanması için su fiyatlarında düzenlemenin şart olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından, ‘’İstanbul’da suya zam mı gelecek?’’ sorusu gündem oldu.

İSKİ zam Haberi

İSKİ zam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğü’nden suya yeni zam yapılacağı haberi geldi. 

SUYA EN SON NİSAN'DA ZAM GELMİŞTİ 

Geçtiğimiz Nisan'da yapılan 2. Olağanüstü Genel Kurulu’nda İSKİ, kademelere ve kullanım türlerine göre yüzde 68,34 ile yüzde 90 arasında değişen oranlarda suya zam yapılmasını istemişti. Ancak partiler arasında müzakereler yapılarak bu oran yüzde 29 olarak belirlenmişti. Böylece suya Nisan'da yüzde 29 zam geldi. 

Peki İstanbul'da suya ne kadar zam gelecek? İstanbul'da suya ne zaman zam yapılacak? İşte merak edilen o detaylar...

13 Eylül Salı günü İSKİ Genel Kurulu Saraçhane’deki İBB Başkanlık Binası’nda olağanüstü toplantı gerçekleştirilecek. Toplantının gündeminde su ve atık su tarifelerinin değiştirilmesi bulunuyor. Bu haberin ardından milyonlarca İstanbullu suya ne kadar zam yapılacağını araştırmaya başladı....