29 / 04 / 2024

Son Dakika: İstanbul’da suya dev zam! Faturalar cep yakacak!

Son Dakika: İstanbul’da suya dev zam! Faturalar cep yakacak!

İstanbul’da bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi'nde İSKİ'nin üçüncü olağanüstü genel kurulu toplantısında suya yüzde 40.38 oranında zam yapıldı.



İstanbul'da suya yüzde 40.38 oranında zam yapıldı. Zam kararı İBB Meclisi’nde oybirliği ile onaylandı. Suya zam kararı sonrası İSKİ'den yapılan açıklamada ücretsiz insani su kullanım hakkının uygulanması ile birim fiyatın daha az hesaplanacağı kaydedildi.

 Son Dakika: İstanbul’da suya dev zam! Faturalar cep yakacak!

İBB Meclisi'nde İSKİ'nin üçüncü olağanüstü genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısında İstanbul'da suya zam teklifi görüşüldü. Suya en son geçen nisan ayında yüzde 29 zam yapılmıştı.

Gerçekleştirilen oturumda İSKİ; artan personel, elektrik ve doğalgaz giderleri sebebiyle suya yüzde 99.8 civarında zam teklifini yaptı. Konutlarda  0-15  metreküp arası için metreküp fiyatı 16.65 lira, 16-30 metreküp arası için 24.90 lira, 31 metreküp ve üzeri için 34.50 lira önerildi. İşte İSKİ tarafından yapılan açıklama ve detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön