05 / 05 / 2024

su zam

su zam

İstanbul’da bugün gerçekleştirilen İBB Meclisi'nde İSKİ'nin üçüncü olağanüstü genel kurulu toplantısında suya yüzde 40.38 oranında zam yapıldı.

Su fiyat artışıyla doğalgaz ve elektriği geçti!

TÜİK verilerine göre, su fiyatında son 1 yılda yaşanan artış enerji kalemlerindeki artışı geçti. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre sudaki yıllık fiyat artışı yüzde 10,8'i buldu. Elektrikteki artış yüzde 9.15 oldu.

Su fiyat artışında elektrik ve doğalgazı geride bıraktı!

Su fiyatında son 1 yılda yaşanan artış enerji kalemlerindeki artışı geçti. Sudaki yıllık fiyat artışı yüzde 10,8'i bulurken, başta elektrik ve doğalgaz olmak üzere enerjideki fiyat artışları bu oranın gerisinde kaldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İşte yeni tarife

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulu'nda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı. İşte yeni tarife...

Su fiyatlarına yüzde 233,33 zam geldi! İşte zam sonrası güncel su fiyatları

Yozgat Belediyesi, Eylül Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı'nda suyun metreküp fiyatına büyük bir zam yapılmasını kararlaştırdı. Bu kararla birlikte su fiyatlarına yüzde 233,33'lük bir zam uygulanacak.  İşte zam sonrası güncel su fiyatları...

Bir zam haberi daha; Damacana su fiyatları değişti! İşte 19 litrelik damacanın yeni fiyatı

Son dönemde gelen zamlara bir yenisi daha eklendi. Damaca su fiyatları değişti. Peki 19 litrelik damacana suyun fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

İzmirlileri Şaşırtan Karar: Suya Yüzde 43,48 Zam! İşte Detaylar...

İzmir'de suya yüzde 43,48 zam yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından alınan karara göre bu zam 1 Ağustos 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak. AK Parti ve MHP grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu sonucunda suya zam yapılacak.

Damacana suya zam geldi! 19 litrelik damacana suyun fiyatı 55 TL oldu! 

Peş peşe gelen zamlar damacana su fiyatlarını da vurdu. Damacana suya zam geldi ve 19 litrelik bir damacana suyun fiyatı 55 TL oldu. Peki 1 damacana su depozito ücretiyle ne kadar oldu? 

Çay, su derken bir zam da kolaya geldi! 330 ml kutu cola 18 lira oldu!

Türkiye'de en çok tüketilen içecekler arasında bulunan su, çay ve kolaya peş peşe zam haberleri geliyor.

Aman dikkat! Su fiyatlarına yeni zam geliyor!

Su fiyatlarına zam geleceği öğrenildi. Artan döviz kuru, lojistik gider ve artan maliyetler yüzünden damacana su fiyatına yeni zam gündeme geldi.

Damacana suyuna veda vakti! Yüzde 160 zam duyanları hayrete düşürdü!

Damacana su fiyatlarına gelen zamdan vatandaşlar bir hayli şikayetçi. Damacana suyuna bir yıl içinde yüzde 160 zam yapıldı. Bu konuda SUDER Başkanı Karamehmetoğlu açıklama yaptı. İşte detaylar!

Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Çabuk bakın

2023 yılı ile birlikte memura yapılan zamlarla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Memura kötü haber hemen ulaştı! Bu ay zam yok! Memurların başından aşağı kaynar su döküldü! Hemen bakın...

Haberi duyan kulaklarına inanamıyor! Bir ilimizde su tarifesine indirim! 5 tona kadar…

İstanbul’da suya zam haberinin ardından Antalya'da su tarifelerine indirim yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, suya yapılan indirim ile ilgili, "5 tona kadar suyun tonunu 1 lira yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Ankara’da un, maya, doğalgaz, motorin, işçilik, su, elektrik, kira gibi tüm temel giderlerin fiyatlarının artmasından ötürü ekmek fiyatlarına zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile 4 lira olan 200 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 25 zamlanarak 5 TL oldu.

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!

Son dakika haberine göre; Bütün  İstanbulluları yakından ilgilendiren su zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde, İSKİ su fiyatlarına yüzde 25 zam yapılmasına yönelik karar onaylandı. Böylece İstanbul'da suya yüzde 25 zam gelmiş oldu. İşte detaylar..

su zam Haberi

su zam

İstanbul'da suya yüzde 40.38 oranında zam yapıldı. Zam kararı İBB Meclisi’nde oybirliği ile onaylandı. Suya zam kararı sonrası İSKİ'den yapılan açıklamada ücretsiz insani su kullanım hakkının uygulanması ile birim fiyatın daha az hesaplanacağı kaydedildi.

İBB Meclisi'nde İSKİ'nin üçüncü olağanüstü genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısında İstanbul'da suya zam teklifi görüşüldü. Suya en son geçen nisan ayında yüzde 29 zam yapılmıştı.

Gerçekleştirilen oturumda İSKİ; artan personel, elektrik ve doğalgaz giderleri sebebiyle suya yüzde 99.8 civarında zam teklifini yaptı. Konutlarda  0-15  metreküp arası için metreküp fiyatı 16.65 lira, 16-30 metreküp arası için 24.90 lira, 31 metreküp ve üzeri için 34.50 lira önerildi. İşte İSKİ tarafından yapılan açıklama ve detayları...

Sözcü'nün haberine göre, AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, teklifin revize edilmesini teklifinde...