06 / 05 / 2024

İstanbul'un ardından o şehirde de suya zam geldi! Faturalar cep yakacak!

İstanbul'un ardından o şehirde de suya zam geldi! Faturalar cep yakacak!

Dün İstanbul'da suya zam yapılmasının üzerin o şehirden de kötü haber geldi! İşte ayrıntılar...



İstanbulluların merakla beklediği suya yapılacak zam hakkında karar dün resmen açıklandı.  İstanbul Büyükşehir Meclisi oturumunun 5'incisi Kasım ayında Saraçhane Belediyesi'nde gerçekleştirildi ve başkanlığını 1. Belediye Başkan Yardımcısı Zeynel Abidin Okul yaptı. Meclis'te gerçekleştirilen İSKİ Olağan Genel Kurulu'nda, İSKİ Müdürlüğü'nün su ve sanitasyon giderlerine ilişkin tarife önerileri de görüşüldü.

SON DAKİKA! Bütçeyi sarsacak bir zam daha! İstanbulluları üzecek haber geldi! Suya yüzde 25 zam!İSTANBUL'DA SUYA YÜZDE 25 ZAM GELDİ!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım ayı toplantısında İSKİ'nin su tarifelerinde yüzde 45'lik artış teklifi reddedildi, AK Parti grubunun su tarifelerinde yüzde 25'lik artış teklifi kabul edildi ve su tarifelerinde yüzde 25'lik artış kabul edildi.

Bütün bunların üzerine bir ilimize dah akötü haber verildi. İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön