29 / 04 / 2024

İstanbul'da suya yüzde 29 zam! Faturalara yansıyacak!

İstanbul'da suya yüzde 29 zam! Faturalara yansıyacak!

İstanbul'da İSKİ'nin zam talebi kabul edildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, konutta kullanılan suyun birim fiyatı 5,56 TL'den 8,33 TL'ye çıkartıldı.



İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin talebiyle olağanüstü toplanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) meclisinde oylanan zam teklifi, AK Parti grubunun isteği ile revize edildi.

İstanbul da suya yüzde 29 zam! Faturalara yansıyacak!

YÜZDE 29'LUK ARTIŞ

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, revize edilen zam teklifi kabul edildi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, mega kent İstanbul'da suyun birim fiyatı yüzde 29'luk artışla konutta, 5.56 TL'den 8.33 TL'ye çıkmış oldu.

TÜİK resmen açıkladı: Memur ve emeklilere yüzde 30 zam garanti!

LPG'ye zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Enflasyon rakamlarından sonra emekli maaşlarına ek zam ve sosyal yardım seçeneği

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön