27 / 04 / 2024

Alfredo Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık ile el sıkıştı!

Alfredo Pergel İnşaat ve Minimale Mimarlık ile el sıkıştı!

Alfredo Restoranlarının, BDI Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesinde açılacak ilk Alfredo şubesinin dizayn ve tasarım işleri için Minimale Mimarlık ile el sıkıştı. Proje geliştirme ve uygulama işleri ise Pergel İnşaat Anonim Şirketi tarafından yürütülecek



Alfredo Restoranlarının Türkiye master franchise haklarını 15 seneliğine alan, ülkemizin önde gelen firmalarından BDI (Business Development International), Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesinde açılacak ilk Alfredo şubesinin dizayn ve tasarım işleri için Minimale Mimarlık ile el sıkıştı. Proje geliştirme ve uygulama işleri ise Pergel İnşaat A.Ş. tarafından yürütülecek.
İtalyada sadece Romada, Amerika Birleşik Devletlerinde ve bazı Latin Amerika ülkelerinde bulunan ve 4 kuşaktır aynı anlayış ve titizlikle işletilen Alfredo restoralarının, İstanbulda açılacak ilk şubesinin mimari çalışmalarında da aynı özen gösteriliyor. Alfredonun tarihi ve şık dokusuna sadık kalınarak büyük bir titizlikle tasarlanan projede artık uygulama aşamasına geçildi. Projenin Nisana kadar tamamlanması ön görülüyor.

BDI (Business Development International) firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Efe Kırmızıoğlu, İstanbulu takiben Ankara, Antalya, İzmir, Bodrum ve Kuzey Kıbrısta da yeni Alfredo şubeleri açmayı hedeflediklerini, bu aşamada Pergel İnşaat ile iş ortaklıklarının devam etmesini arzu ettiklerini belirtti.

Doğum yaptıktan sonra sağlığı bozulup iştahı kesilen eşini; elleriyle yaptığı ve sonra adını alacak tadına doyulmaz fettuccinesi ile iyileştiren Sinyor Alfredonun 1908 senesinde Romada açtığı efsaneleşmiş lokantası, LORIGINALE ALFREDO kuruluşunun 103.yıldönümünde İstanbula gelmeyi tercih etti. Aralarında yerli yabancı siyasetçiler, iş adamları ve dünyaca ünlü sanatçıların yer aldığı geniş bir müşteri portföyüne sahip Alfredo Restoran, adeta bir tarih müzesini andırıyor. Bir asırdır özenle koruduğu atmosferini ülkemize taşımaya hazırlanan restoran, Türkiye'nin önde gelen simalarını ağırlamayı hedefliyor.
Minimale Mimarlık Tasarım Grup Direktörü Esra Hacısalihoğlu, Alfredo Restaurant zincirlerinin Türkiyedeki ilk şubesi İstanbulun en özel bölgelerinden biri olan Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesinde açılacak. Konsept çalışmalarına devam edilen projede, hem Alfredo Restaurantın tarihi yapısını yansıtan hem de restoranın hitap edeceği A+ müşteri kitlesini tatmin edecek, şık, konforlu ve sıcak bir ortam oluşturulmasına özen gösteriliyor. dedi. Klasik - modern bir çizgide tasarlanan konsepti ile Alfredo Restaurant Nisanda Nişantaşında müşterilerine hizmet vermeye başlayacak.

 


Geri Dön